Haberler

Kırmızı reçeteli ilacı vermeyen eczacıyı önce dövdü sonra kurusıkı tabancayla yaraladı

Güncelleme:

İstanbul Maltepe'de maskeli bir şahıs, girdiği eczaneden kırmızı reçeteli ilaçlardan almak istedi. Ancak eczacı reçetesi olmadığı gerekçesiyle ilaçları vermeyi reddetti. Bunun üzerine sinirlenen maskeli şahıs, eczacıyı önce darbetti, ardından da kurusıkı tabancasıyla karnından vurdu.

Altıntepe Mahallesi'nde geçen cumartesi saat 08.00 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre, maskeli bir kişi silahla nöbetçi eczaneye gelerek eczaneci Furkan Aydın'dan kırmızı reçeteli ilaçlar istedi.

KARNINDAN VURUP KAÇTI

Aydın, ilaçların doktor raporu olup olmadığını sorunca aralarında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında şüpheli elindeki silahıyla Aydın'ı karnından vurup kırmızı reçeteyle satılan ilaçları da alıp olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri eczanenin çevresinde güvenlik önlemi aldı.

ÖNCE DARBETMİŞ

Kavga sırasında darbedilen ve kurusıkı mermisiyle karından vurulan Furkan Aydın ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Maltepe Asayiş Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme Ekipleri eczanede delil araştırması yaptı. Polis ekipleri güvenlik kameralarını incelemesin ardından otomobile kaçan hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

"İLAÇLARI VERMEYİNCE KENDİSİYLE BOĞUŞTUK"

Eczane teknisyeni Furkan Aydın "Şu anda konuşmaya mecalim yok. Karnıma kurusıkı tabancayla ateş açtı. Karnımda ağrı var. Tek kişiydi kırmızı reçeteli ilaçları almaya gelmişti. Ben de o ilaçları vermeyince kendisiyle boğuştuk. Bugün de nöbetçiydik zaten" dedi.

Olayın görgü tanığı "Yolda yürürken silah sesleri duydum. Eczaneden kaçan birini gördüm. Eczanedeki teknisyen içeriden çıkarak bana 'Polisi arar mısınız?' dedi. Ben de hemen polisi arayarak durumu bildirdim. Olayı gerçekleştiren bir kişiydi. Eczanedeki teknisyenin söylediğine göre kırmızı reçeteli ilaçları almaya çalışmış. Aralarında boğuşma olmuş. İlaçları alan kişi kurusıkı tabancasıyla ateş etmiş" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Maltepe Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (6)

MUHTEREM:

BİR ECZACI OLARAK NÖBETLERDE CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK ALLAH KORUMUŞ GEÇMİŞ OLSUN

4
1
yanıtYanıtla
ZEYNUR:

Böyle bir zamanda yapılan bu alçakça saldırı için bir eczacı olarak büyük üzüntü duydum. Eczane teknisyeni arkadaşımızı da etik davranışı nedeniyle tebrik ediyor ve geçmiş olsun dilliyorum. Saldırganın adalet büyüklerimiz tarafından caydırıcı bir cezaya çarptırılması dileğiyle. (Haberi yazan arkadaşa ; eczane teknisyeni arkadaşın eczacı olarak başlık yapılmasının düzeltilmesini tüm eczacılar adına rica ederim).

2
3
yanıtYanıtla
Muhtar:

Bakkalcı gibi olmuş dimi :D ulan ne ufak şeylere takiliyorsunuz yahu pessss!

yanıt3
yanıt0
Ne olmus ki eczaci yazdi diye:

Bende bir insan olarak sadece bir insan bir vatandaş olarak duzeltilmesini rica ederim.. sonucta bir insan zeynur hanim. Ne olacak bu kucuk ayritilar nereye ulastiracak sizi. Bu egoistik tarz ve burjuva ozentisi sekil nereye vardiracak sizi. Onemli olan eczaci olmak mi onemsiz olan teknisyen olmakmi. Sinifsal ayirimdan vazgecin.

yanıt1
yanıt0
ECZACİ:

BENİM ADIMA RİCA ETME LÜTFEN

yanıt1
yanıt0
Can:

Yakında böyle olabilirim. . .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title