Haberler

Sokak ortasındaki infazın ardından yasak aşk çıktı

Güncelleme:

Ankara'da, evli ve 3 çocuk annesi olan Birgül Y.'nin, ayrılmak istediği için evli ve 5 çocuk babası olduğu öğrenilen Hasan D. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Katil zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hasan D.'nin 12 yıllık, Birgül Y.'nin ise 27 yıllık evli olduğu öğrenildi.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, dün sokak ortasında arabadan açılan ateş sonucu 43 yaşındaki Birgül Y. hayatını kaybetti. Birgül Y.'nin, birilerinden kaçtığı sırada arabayla önünü kesen zanlılar tarafından silahlı saldırıya uğradığı öğrenildi.

ÜÇ KURŞUNLA AĞIR YARALANDI

Arabadan açılan ateş sonucunda vücuduna 3 kurşun isabet eden kadın ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ile polis ekibi sevk edildi.

MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Birgül Y., yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken, olayla ilgili 2 kişi de yakalanarak gözaltına aldı.

Sokak ortasındaki infazın ardından yasak aşk çıktı

İKİSİ DE EVLİ, KADIN AYRILMAK İSTEMİŞ

DHA'da yer alan habere göre evli ve 5 çocuk babası olan Hasan D.'nin, ilişki yaşadığı kendisi gibi evli olan 3 çocuk annesi Birgül Y.'yi, iddiaya göre kendisinden ayrılmak istediği için sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdü.

TUTUKLANIP CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Olaydan sonra kaçan ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan Hasan D., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hasan D, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Hasan D.'nin 12 yıllık, Birgül Y.'nin ise 27 yıllık evli olduğu öğrenildi.

Sokak ortasındaki infazın ardından yasak aşk çıktı

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Ankara Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

500

Yorumlar (91)

ne bekliyordunuz:

bu milleti dininden ayırınca rahatlayıp başınızın göğe ereceğinizi mi sandınız . AL SANA LAİKLİK

130
134
yanıtYanıtla
çomarolog:

Ahlak ile laiklik ayrı şeylerdir. Ayrıca dinden ziyade insanlık asıl mesele. Anlayabilirsen, ha bu arada birisi devletin yönetim şekli diğeri ise insanın kişisel hayatı ve özverisiyle alakalıdır, :D

yanıt24
yanıt11
ufuky:

sakince şeri devletlere bak ve kendine gel

yanıt12
yanıt12
Tarafsız:

Laiklik evli olmana rağmen başkasıyla yarabilirsin demek değildir dinci arkadaş. Ahlakın olmadığı yerde hiçbir şey olmaz

yanıt18
yanıt3
MEDYUM MEMİŞ:

Eşinden çocuğundan utanmaz ahlaksız bir pislikten kurtulmuş dünya.

70
17
yanıtYanıtla
aytaç:

ölmüş bir kadının arkasından kötü konuşmak doğru değil

yanıt8
yanıt12
YOK ARTIK:

Katil de evli ve 5 çocuklu. Ona niye bir şey demiyorsun?

yanıt17
yanıt2
BAŞAK:

ikiside fazlasıyla haketmiş bu durumu sevindim biri mezara biri hapise bu olayı öğrenip masum kocada yapabilirdi bu olayı yazık olurdu adamcağıza temizlemişler birbirlerini yazık o çocuklara yazık kadını erkeği kalmadı artık gerçekten ar damarı çatlamış çok insan var artık

80
4
yanıtYanıtla
Zafer kalkan:

Şimdi soruyorum hep kadınlar öldürülüyor deniliyor o kadının kocasının ve çocukların ne suçu var eşi ve çocukları başı önde ve nasıl hatirlicaklar kendine ve ailesine yazık etti

71
5
yanıtYanıtla
bezdumm:

gerçekten mi yaa , kadın ya da erkek ne yapmış olursa olsun öldürülmeyi mi hakediyor. gerçekten beynin basmıyor dimi , anlamıyorsun , sen de haklısın o kafayla zaten o kadar olur :(

yanıt5
yanıt26
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title