Haberler

Serik'te Gölete Giren İki Kuzenden Biri Boğuldu

Güncelleme:

Antalya'nın Serik ilçesinde serinlemek için gölete giren iki kuzenden 16 yaşındaki Osman Çelik boğulurken, 14 yaşındaki Onur Çelik son anda kurtarıldı.

Antalya'da amca çocukları olan Osman ve Onur Çelik, motosikletleriyle Serik'e bağlı Gebiz Mahallesi'nde Çığırgan Deresi üzerindeki DSİ'ye ait gölete yüzmek için geldi. Saat 14.30 sıralarında birlikte suya giren kuzenler, bir süre sonra çırpınmaya başladı. Kuzenlerden Osman Çelik gözden kaybolurken, Onur Çelik ise çevredekilerin yardımıyla kıyıya çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı Onur Çelik ambulansa alındı. Sağlık durumu iyi olan ve kuzenin kurtarılamaması nedeniyle gözyaşı döken Onur, hastaneye götürüldü.



AİLE GÖLETE KOŞTU

Olayı haber alan Osman Çelik'in çiftçilik yapan babası Fethi Çelik ile annesi Gülfer Çelik, gölete geldi.

BALIK ADAMLAR 1 SAATTE CESEDİ BULDU

Jandarma çevrede güvenlik önlemi alırken, Antalya'dan gelen Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Polis Su Altı Ekibi ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi'nden balık adamlar göletteki Osman Çelik'in cansız bedenini yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından çıkardı.



"OSMAN'IM SENSİZ NE YAPARIZ"

Çocuklarının boğulduğu haberiyle yıkılan Gülfer Çelik, "Osman'ım biz sensiz ne yaparız Sana doyamadan gittin" diyerek gözyaşı döktü.

Osman Çelik'in cesedi, savcının incelemesi sonrası Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Gebiz 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (8)

demek ki:

hic kimse kusura bakmasin eger 14 yasinda bi cocuk antalya gibi deniz su cennetinde yuzme bilmiyorsa bu anne babanin sucudur ozellike babanin. . bos zamanlarinda kahvede okey oynicana cocuguna yuzme ogretseydi simdi o cocuk hayatta olacakti.

3
9
yanıtYanıtla
sa:

malmısın sen nebiliyon yüzme billip bilmediğini.

yanıt1
yanıt1
Düzceli:

babası okey oynarken sen cay mı tasiyordun akıl yoksunu embesil. nerden biliyorsun yüzme bilmediğini. . .

yanıt4
yanıt2
misafir:

lütven cocuklariniza kücük yaslarda konturollu havuzlarda yüzme ögretin, yüzme bilmeyenler ise deniz göl kanal gibi derin yerlerde cankurtaran olmayan yerlerde yüzmesinler, cok üzüldüm allah rahmet eylesin.

8
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Yazık. Çok üzüldüm. Altı balçık olan yerde yüzülmez. Ayağın çamura battığı an kendini yukarı çekemezsin. Yüzmek zorunda kalırsan kesinlikle ayağını dibe batırmayacaksın. . . Tatlı suyun kaldırma kuvveti tuzlu sudan daha az olduğu için gerek ayakları ve gerekse kolları iyi çalıştırmak gerekir.

5
0
yanıtYanıtla
23:

ucurum vardır demekkı basınca kaydı alttan bocalayınca ani şokla dengeyıde kaybeytti toparlayamadılar ilk şok 3 sn ye sürer ölümle kalım arası birşeydir o 3 sanıyede toparladın toparladın toparlyamadın istediğin kadar yuzme bil şoku yedınmı gıttın dereler göller nehirler tehlıkelıdır kıyıları yokdur bunların kıyı dıye gırersın ıkı adım atarsın bır bakarsın kaymış

5
0
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Peki, belediye orada yüzmeyi yasaklayan levha asmismi? Yoksa daha bir cok cocuk orada bogulur. Ailelerde cocuklari basi bos birakmasin.

1
3
yanıtYanıtla
serpil ulaş:

mal. . . . . levhayla engelleniyo sanki

yanıt5
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title