Haberler

Rize'de Otomobil ile Motosiklet Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Güncelleme:

Rize'de meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

RİZE'de, karşı yönlerden gelen otomobil ile motosikletin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 16.00 sıralarında Ardeşen- Çamlıhemşin karayolu Osman Kurtuluş Caddesi üzerinde meydana geldi. Harun Aslıyüksek (31) yönetimindeki 53 ACM 930 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen M.K yönetimindeki 53 HP 098 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü Aslıyüksek yola savrulurken, ihbarla kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Harun Aslıyüksek'in yaşamını yitirdiği belirlenirken, yaralanan otomobil sürücüsü M.K. ise kentteki bir hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Motosiklet Rize Jandarma 3.Sayfa Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title