Haberler

Pendik'te çocukların kavgasına büyükler karıştı, 6 kişi yaralandı

Güncelleme:

İstanbul Pendik'te bir sitede, çocukların gün içinde aralarında yaptıkları kavgaya akşamüzeri büyükler karıştı. Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada 1'i tabanca, 5'i bıçakla olmak üzere 6 kişi yaralandı. Kavgada yaralanan kişiler ile yaşanan hareketlilik güvenlik kamerasına yansıdı.

Pendik'te çocuklar arasında çıkan tartışmaya ailelerin karışmasıyla yaşanan bıçaklı ve silahlı kavgada 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Yenişehir Mahallesi Selçuklu Caddesi'nde bir sitede, bir süre önce iki ailenin çocukları arasında tartışma yaşandı. Tuncay Ç, çocuklar arasındaki tartışma nedeniyle Hikmet B.'yi telefonla arayarak siteye çağırdı. Bunun üzerine Hikmet B. yanında kalabalık bir grupla siteye gelerek Tuncay Ç. ve beraberindekilerle tartıştı. Tartışma kısa sürede silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüşürken, kavgada Hikmet B., Tuncay Ç.'yi ayağından silahla vururken, kendisi de kolundan yaralandı. Bu sırada Cihan Ç. ve kavgayı ayırmaya çalışan Ömer A, Mustafa A. ve Burak K. bıçak ve sopa darbeleriyle yaralandı.

Durumun polise bildirilmesiyle olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kavgaya karışan bazı kişiler olay yerinden kaçarken, yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.

YARALILAR KAMERADA

Kavgada ayağından yaralananların kaçma anları ve yaşanan hareketlilik güvenlik kamerasına yansıdı.

Pendik'te çocukların kavgasına büyükler karıştı, 6 kişi yaralandı

Pendik'te çocukların kavgasına büyükler karıştı, 6 kişi yaralandı

Pendik'te çocukların kavgasına büyükler karıştı, 6 kişi yaralandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yenişehir Selçuklu Pendik Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

bayazid:

İstanbula yerleşecek olanları akıl sağlığı testine soksalardı zamanında böyle olmayacaktı. hepsi kendi kültürünü getirip yüzyılların istanbul kültürünü yıktılar. Bunları yakalayıp istanbul dışına çıkaracan. Yada istanbullular böyle kişilerle komşuluk etmicek alışveriş yapmıcak mecbur defolup giderler.

14
2
yanıtYanıtla
çocuklara karışmayın:

her zaman derim: çocuklar saf kalpliler kindar değiller. bugün kavga eder yarın barışırlar. büyükler daha tehlikeli. . .

10
0
yanıtYanıtla
İsimsiz:

Duygular devreye girdiğinde akıl devredışı kalıyor. Çocuk onlar be.

9
0
yanıtYanıtla
kuşkonmaz:

çocuk musunuz siz?

4
1
yanıtYanıtla
qd:

hayır gerizekalı

yanıt3
yanıt0
Vatandas:

Siteler modern yerlesim yerleri ya guya ! Cogu kisiler yerlerini yadirgiyorlardir..

3
0
yanıtYanıtla
LEZBİYEN KIZ FURKAN:

ÇOCUKLARI BAHANE ETMİŞLER BELLİ BU

3
0
yanıtYanıtla
Fevzi:

Çocuk kavgasına asla büyükler müdahil olmamalıdır. Çocuklar küser gene barışır ama büyüklerin kavgası problemlidir.

3
0
yanıtYanıtla
Ve.:

İnsanlar pimi çekilmiş bombaya dönüştü.

3
0
yanıtYanıtla
öyle:

son 17 senede insanların RUH halleri iyice ükendi

yanıt1
yanıt1
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title