Haberler

Salih Memişoğlu cinayeti zanlıları adliyede sevk edildi

Güncelleme:

Çekmeköy'de hayvanat bahçesinde metafizik uzmanı Salih Memişoğlu ile birlikte 2 kişinin öldürülmesi, 1 kişinin de yaralanması olayında gözaltına alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Çekmeköy'de hayvanat bahçesinde metafizik uzmanı Salih Memişoğlu ile birlikte 2 kişinin öldürülmesi, 1 kişinin de yaralanması olayında gözaltına alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. Zanlı, ifadesinde olayın alacak verecek meselesi yüzünden yaşandığını iddia etti.

Çekmeköy'de hayvanat bahçesinde bioenerji ve metafizik uzmanı olarak bilinen Salih Memişoğlu'nun da aralarında bulunduğu 2 kişiyi öldürdüğü ve 1 kişiyi yaraladığı iddia edilen şüpheli ve ona yardım eden 4 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan Mustafa Ö. ve ona yardım ve yakalık eden iki oğlu, kız kardeşinin eşi ve damadının kardeşi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Katil zanlısı Mustafa Ö'nün ifadesi de ortaya çıktı.

Mustafa Ö. emniyetteki ifadesinde, uzun yıllardır aile dostu olduklarını ve 2016 yılından beri Çekmeköy'deki hayvanat bahçesinde birlikte iş yaptıklarını söyledi. İşler kötüye gittiğinden dolayı 2018 senesinde ortaklığı bitirdiklerini belirten Mustafa Ö., hayvanat bahçesindeki yaptığı işlerin bedeli olarak 900 bin TL istediğini, Salih Memişoğlu'nun 2020 yılının ağustos ayına kadar 900 bin TL parayı düzenli olarak ödediğini ve borcu kalmadığını söyledi. İfadesinin devamında hakkının yenildiğini düşündüğünü ve bu nedenle tekrar para istemeye gittiğini belirten Mustafa Ö, "Hakkımın yenildiğini ve alacağım para olduğunu düşünüyorum. Hayvanat bahçesindeki işler tekrar düzene girdi, alacağım var. Ben oraya konuşmak için gidip para istemiştim. Hocam ise 'Allah'tan başka kimseye borcum yoktur' dedi. Ben de paramı vermediği için ateş ettim. Oda kalabalık olduğu için diğerlerine ateş ettiğimin farkında değilim" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title