Haberler

Kocasının gittiği masaj salonunu basan kadın, ortalığı birbirine kattı! İddiası vahim

Güncelleme:

İstanbul'da bir kadın kocasının sık sık gittiği masaj salonunu bastı. İçeride fuhuş yapıldığını öne süren kadın, mekanın kapılarını tekmeleyip bağırdı. Salon çalışanlarından biriyle de birbirine giren kadının o anları çevredekiler tarafından kayıt altına alındı.

İstanbul'da bir kadın kocasının gittiği masaj salonunu basarak iş yerinin önünde ortalığı birbirine kattı. Etrafa "İçeride bir sürü adam köpükleniyor. Ben deli değilim" diyen kadın, masaj salonunun kapısını tekmeleyerek çalışanlarla da kavga etti. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

"BİR SÜRÜ ADAM KÖPÜKLENİYOR"

Dün akşam saatlerinde Esenyurt Fatih Mahallesi'nde iddiaya göre eşinin birçok kez spa salonuna giderek masaj yaptırdığını öğrenen kadın, salonun olduğu adrese gitti. Eşinin orada olmadığını öğrenmesinin üzerine kadın, iş yerinin önünde bağırmaya başladı. Spa salonunda yasadışı fuhuş yapıldığını iddia eden kadın, "Ben deli değilim. İçeride bir sürü adam köpükleniyor" diyerek etraftaki vatandaşlara seslendi.

KAPILARI TEKMELEDİ

Bir süre sonra iş yerinin etrafında toplanan kalabalık kadını sakinleştirmeye çalışırken bir adamın, "Bu şekilde burayı basarsanız haneye tecavüz etmiş olacaksınız ve siz suçlu olacaksınız. Zabıta, polis ile gelseniz daha iyi olur" demesinin üzerine kadın "Neden ben suçlu oluyorum? Zorunuza mı gitti?" diye karşılık verdi. Bir süre sonra sinirli kadın, spa salonunun kapısını tekmelemeye başladı.

ANBEAN KAMERADA

Bunun üzerine kapıyı açan iş yeri çalışanı, kadın ile kavga etmeye başladı. Vatandaşların müdahalesi ile ikili ayrılırken çalışan iş yerine geri döndü. Yaşanan o anlar ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500

Yorumlar (8)

Cemal Gökçek:

Çürümüş elbiseyle karşılarsan adamı oda kaçar aynaya bak

66
147
yanıtYanıtla
taner ipek:

İçeride bir sürü adam köpükleniyor kimse bir şey yapmayacak mı buna sessiz mi kalacağız bence kınayıp kabul edilemez bulalım

111
43
yanıtYanıtla
Baron Nights:

Adam seni degilde baskasini seciyorsa dus yakasindan zorla guzellik mi olur ? Birakin esir aliyorsunuz sanki Adam bi kopuklenmeye gitmis ne var bunda karsina bembeyaz cikmak istiyor belkide Bi salin Allahinizi severseniz

70
77
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

İçeride bir sürü adam köpükleniyor :D

130
11
yanıtYanıtla
Mustafa TekkaleMMM:

Ülkede herkes kendi yargısını kendi yapar hale gelmiş. Varsa bir sıkıntı şikayet et. Dürüst çalışan masaj salonu da var pis işler yapan da.

28
11
yanıtYanıtla
Demir Acer :

lan kocana sahip ciksaydin demezlermi adama

19
19
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Yaz kızım 200 torba çimento, 20 kamyon çakıl.

33
3
yanıtYanıtla
Demir Acer :

lan kadin show yapma kocana sahip ciksaydin))) kadinlarin sucu ne?????

15
17
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title