Haberler

Kırıkkale'de Zift Yüklü Tren Devrildi, İki Kişi Yaralandı

Güncelleme:

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde hareket halindeki zift yüklü tren, kara yolu kıyısındaki kayan toprak ve taşların rayları doldurması sonucu devrildi. Kazada iki kişi yaralandı. Devrilen trenin kaldırma çalışmaları ise iş makineleri ve vinç yardımıyla sürüyor.

Kırıkkale'de hareket halindeki zift yüklü tren, kara yolu kıyısındaki kayan toprak ve taşların rayları doldurması sebebiyle devrildi. Kazada iki kişi yaralandı. Devrilen trenin kaldırma çalışmaları iş makineleri ve vinç yardımıyla sürüyor.

Olay, Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesindeki Kılıçlar köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hareket halindeki zift yüklü tren, kara yolu kıyısındaki kayan toprak ve taşların rayları doldurması sebebiyle devrildi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Trenin devrilmesi neticesinde yaralanan iki kişi, sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavilerinin ardından da hastaneden taburcu edildi. Devrilen lokomotifin iş makineleri ve vinç yardımıyla kaza alanından kaldırma çalışmaları sürüyor. Jandarma ekiplerince de olay yerinde güvenlik önlemi alındı. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kırıkkale Yahşihan Kara Ulaşım Güvenlik Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title