Haberler

Boşanmak isteyen eşini dava öncesi adliyenin ortasında bıçakladı

Güncelleme:

İzmir'de bir kişi, boşanmak isteyen ve barışma teklifini kabul etmeyen eşini dava öncesi adliyede bıçakladı. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, saldırgan koca suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

İzmir'in Seferihisar ilçesinde bir kişi, boşanmak isteyen ve iddialara göre barışma teklifini kabul etmeyen eşini dava öncesi adliyede bıçakladı. Ağır yaralanan kadın, hastaneye kaldırılırken saldırgan koca suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

BARIŞMA TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRDİ

Edinilen bilgiye göre olay, Seferihisar Adliyesinde meydana geldi. İddiaya göre, adliyede bugün boşanma davası olan barışma teklifini kabul etmeyen N.K., eşi A.K tarafından adliye bahçesinde bıçaklı saldırıya uğradı. Karısını bıçaklayan şahıs, adliyede görevli polis ekiplerince suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

Bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan ve durumunun ağır olduğu öğrenilen genç kadın, hastaneye kaldırıldı. N.K.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İzmir Suç 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title