Haberler

İstanbul'da intihar girişimi! Hırkasını çıkarıp kendini metronun önüne attı

Güncelleme:

İstanbul Mecidiyeköy'deki metro istasyonunda bir kişi intihar girişiminde bulundu. Olay sonrası Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada "Bir yolcumuzun intihar girişiminde bulunması nedeniyle Şişli-Mecidiyeköy istasyonumuz işletmeye kapatılmıştır" denildi.

İstanbul'da M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattının Mecidiyeköy istasyonunda intihar girişimi yaşandı. Olay sonrası metro seferleri durduruldu.

Çevredeki görgü tanıklarına göre intihar girişiminde bulunan bir kadın, hırkasını çıkararak kendini metronun önüne attı. Kadının kimliği ve sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

METRO İSTANBUL: İSTASYON İŞLETMEYE KAPATILDI

Metro İstanbul, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Şişli-Mecidiyeköy istasyonunda bir yolcumuzun intihar girişiminde bulunması nedeniyle Şişli-Mecidiyeköy istasyonumuz işletmeye kapatılmıştır. Seferlerimiz Yenikapı-Osmanbey ve Gayrettepe-Hacıosman istasyonları arasında normal işletme döngüsünde yapılmakta, Gayrettepe-Osmanbey arasında ise ring seferleri yapılmaktadır."

Metro İstanbul'dan yapılan son açıklamada ise "M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızda seferlerimiz normale dönmüştür." denildi.

Kaynak: Haberler.com / Bilal Ceran - 3.Sayfa

Metro İstanbul Mecidiyeköy İstanbul Şişli Gündem 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (11)

haksız mıyım:

abi bu kaçıncı oldu bugün yaaa? bunalımda olan, depresyonda olduğunu düşündüğünüz yakınınız varsa bence yalnız bırakmayın, ilgilenin. yazık yani

136
5
yanıtYanıtla
Yaşar Koçdemir:

Psikolojik sıkıntıları olanlar psikologların verdiği ilaçları içiyorlar ve o ilaçlar da maalesef insanları intihara sürüklüyor.

yanıt56
yanıt24
haksız mıyım:

yaşar kardeş bunu daha önce bizzat içenlerden de söylemişti. abi nasıl tıp? verdikleri ilaç düzeltmek yerine daha da bozuyorsa

yanıt26
yanıt9
Yaşar Koçdemir:

haksız mıyım kardeşim.; kullanılan tüm ilaçlarda maalesef büyük sıkıntı var. bunu da ilaç firmaları bilerek yapıyorlar.

yanıt18
yanıt6
haksız mıyım:

galiba bu psikolojik sıkıntıların birinci tedavisi sağlam bir iman, sıkı aile bağları, iç huzur, sevilmek saygı görmek ve kendi kendine yetecek bir gelir.

yanıt37
yanıt9
Can Kutlu:

Yaşar Koç ve haksız mıyım mankafaları. Ben de aylarca psikiyatri ilaçları kullandım ve o ilaçlar sayesinde düzeldim. Saçma sapan yorumlar yazıp insanın asabını bozmayın.

yanıt20
yanıt3
Ahmet Akyel:

İntihar genelde maneviyatı zayıf olan veya inancı olmayan kişilerde çok daha fazla olur.Çünkü bu tip insanlar kurtulduklarını ve acılarının biteceğini zannederler.

24
48
yanıtYanıtla
Erol :

Genelde doğru.dün kendini asan imam a ne demeli.imam okursa cemaat yazar.

yanıt23
yanıt4
Erdinç erbay:

Ülke ekonomisi insanların almadığı ferahlık kaybolan huzur işte neticeleri.Ben bile hiç bir şey den tat alamıyorum ne anlamı kaldı ki hayatın

47
12
yanıtYanıtla
arif simsek:

baştakiler insanların yaşama sevincini bile bozdular. allah rahmet eylesin

24
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title