Haberler

İETT şoförüne bıçaklı saldırı kamerada

Güncelleme:

İstanbul Başakşehir'de dün akşam trafikte yol verme meselesi yüzünden bir sürücü, İETT şoförünü bıçakladı. Olayla ilgili ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde sürücünün bıçaklanması ve saldırganların kaçma anları yer aldı. Polis ekipleri tarafından yakalanan saldırganlar, hakkında soruşturma başlatıldı.

Başakşehir Kayabaşı Mahallesi'nde iddiaya göre seyir halindeki 34 LD 0371 plakalı 79K hattındaki İETT otobüsünün şoförü Murat Kanık ile bir otomobil sürücüsü arasında yol verme nedeniyle yaşanan ve İETT sürücüsünün bıçaklandığı olayın görüntüleri ortaya çıktı.

BIÇAKLAYIP KAÇTI

Bir süre sonra sürücü, otobüsün önüne kırarak aracı durdurdu. Araçtan inen şüpheli, elindeki bıçakla direksiyon koltuğundaki Murat Kanık'ı kalp hizasından bıçakladı. Otobüsteki diğer yolcular dehşete düşerken şüpheli şahıs, yanındaki kişiyle birlikte aracına binerek kayıplara karıştı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Kanık, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaçan saldırganlar polis tarafından yakalandı.

GÖRÜNTÜLER DEHŞETİ ORTAYA KOYDU

Olayın ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde araçtan inen 2 kişinin otobüs şoförüne önce saldırdığı, daha sonra saldırganlardan birinin sürücüyü kalp hizasından bıçakladığı görüldü. Saldırıda yaralanan sürücünün eliyle bıçaklandığı yeri tutması dikkat çekerken şüpheliler olay yerinden kaçıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası Başakşehir İstanbul İETT 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (20)

haksız mıyım:

lan oğlum ne istedin emekçi adamdan. hiç mi vicdan yok. insan canı bu kadar mı ucuz. eğer kendinizi korumak için mecbur kalmamışsanız, şiddetten kaçının lütfen

235
3
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Ülkede huzur bırakmadılar kac milyon yabancı geldi kiralar artı enflasyon arrtı işsizlik artı ee abrupanın huzurunu bize borclu demedinizmi bu huzursuzluklar avrupanın huzuru icin senin karnın tok sırtın pek dünya yansa umurundamı küfe sağlam

yanıt56
yanıt22
Hikmet Tan :

Tutankamun nesin sanene ülkeden sen ülkede değilsin kalkıp bir de ülkenin derdi ile dertleniyormuş ayağı yapma

yanıt9
yanıt8
Akk:

İzmir'de üşümesin diye taksiye alınan genç tarafından öldürülen taksiciden sonra bu toplumda vicdan arama

182
1
yanıtYanıtla
Can null:

Kimsenin psikolojisi yerinde deyil ülkenin haline bak ya

129
13
yanıtYanıtla
Ali Tezel:

Istanbul çoğu ruh hastası zaten.

121
1
yanıtYanıtla
Can null:

Gerisi çok iyi sanki :))

yanıt9
yanıt1
mardinli yiğit:

bu olayı gerçekleştiren caniyi bulup, önce güzel bir benzetip sonra tek hücreye atmalı

99
1
yanıtYanıtla
Kenan Tepretoğlu:

ülkede eğitimsiz, niteliksiz, kalitesiz bir güruh oluştu, bunları en ufak suçlarında dahi idam etmeli, bunların topluma sağlayacağı bir fayda yok, temiz topluma doğru yol almalıyız

97
0
yanıtYanıtla
o zen:

nasılsa ceza almıyoruz diyerek daha da abartılaşıyorlar. Düzgün insanlar yaşayamaz hale geldi bunlar yüzünden

yanıt52
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title