Haberler

Cami imamı baba, 3 kız çocuğunu tabancayla ateş ederek öldürdü

Güncelleme:

Trabzon'un Of ilçesinde 36 yaşındaki cami imamı, 4, 7 ve 11 yaşlarındaki kız çocuklarını tabancayla öldürdükten sonra kendini ihbar ederek teslim oldu.

Of ilçesinin Uluağaç köyünde yaşayan E.G, henüz belirlenemeyen nedenle kızları Y.G. (10), H.G. (7) ve E.B.G'yi (4) tabancayla vurdu.

ACİL SERVİSİ ARAYIP YARDIM İSTEMİŞ

E.G'nin telefonla aradığı 112 Acil Servis'e, kızlarını vurduğunu söyleyip yardım istemesi üzerine, olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede çocukların öldüğünü belirledi.

BABA, GÖZALTINA ALINDI

İlçede müezzin olarak görev yaptığı öğrenilen baba E.G, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Cenazeler, cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından ambulansla Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Öte yandan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Orhan Sırma, bölgeye gelerek görevlilerden bilgi aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Of Haberler

500

Yorumlar (7)

birsen akdemir:

seni Allah kahretsin vicdansız sen imamda olamazsın müezzinde daha neler günah onu bile öğrenememişsin

12
1
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Son 19 senede ki en Tehlikeli İnsan türü bunlar.

9
2
yanıtYanıtla
Last Castle:

Toplumun ve eğitim sisteminin yetiştirdiği imama bak!!! İçinde Allah sevgisi, eş sevgisi ve çocuk sevgisi barındırmayan imam. O küçük canlara kıyan Allahtan korkmayan imam. Allahın azabı üzerine olur inşallah.

8
2
yanıtYanıtla
Abdullah Civelek:

Bu çocuklar bu adama ne yapmış olabilir bu nasıl bişeydir yav

3
0
yanıtYanıtla
Ali Turkmen:

Yıkıl dünya yıkılda altında kalalım...

3
0
yanıtYanıtla
yavuz ayne:

Bunun eline silahı ruhsatı kim ve kimler verdiyse O masum çoçukların kanı onlara da bulaştı. Hepsi suçlu...

3
0
yanıtYanıtla
Abdulkadir Y:

Ben diyorum bu ülkede bir çok imamın arkasında namaz dahi kılınmaz diye işte en bariz örneği kalbi maddiyat ile dolmuş merhamet duygusunu yitirmiş bir mahluk insan kelimesi ona çok uzak yazık sana adi mahluk seninde yaptığının bir bedeli olacak elbet seni önce vicdanın yiyecek sonra da o masumlar senden şikayeçi olacak ve diyecekler ki - Ya Rab bu bizim babamız bize verdiğin emanet olan canı bizden aldı şikayetçiyiz. İşte o vakit Azamet sahibi Allah'ın çetin gazabı seni ebediyen saracak...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title