Haberler

Son dakika haberi | Hatay'da uyuşturucu tacirlerine operasyon: 15 gözaltı

Güncelleme:

Son dakika haberlerine göre Hatay'da uyuşturucu tacirlerine operasyon: 15 gözaltı Hatay'ın Dörtyol ilçesinde uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

Hatay'da uyuşturucu tacirlerine operasyon: 15 gözaltı

HATAY - Hatay'ın Dörtyol ilçesinde uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İskenderun Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince Dörtyol ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen 15 şahsın yakalanması için belirlenen adreslere Özel Hareket Polislerinin de katıldığı operasyon düzenlendi.

Adreslerde ve şahısların üzerinde, ikamet ve iş yerlerindeki aramalarda; 50,60 gram toz esrar, 118,30 gram esrar, 36 adet captagon, 27,12 gram metamfetamin, 1,20 gram sentetik kannabinoid, 2,40 gram takoz esrar, 2 gram eroin, 23 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

Ayrıca, M.A.'nın sürücülüğünü yaptığı ve içerisinde F.T., İ.A.'nın bulunduğu otomobil, İskenderun girişinde durduruldu. Araç içerisinde ve şahısların yapılan üst aramasında; 130 gram metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Uyuşturucu Ticareti İskenderun Dörtyol Hatay Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title