Haberler

Kepçe operatöründen acı haber: Enkaz altında kalan kepçe operatörünün cansız bedenine ulaşıldı

Güncelleme:

Kepçe operatöründen acı haber: Enkaz altında kalan kepçe operatörünün cansız bedenine ulaşıldı Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi'nde 5 katlı binanın yıkımı esnasında enkaz altında kalan 42 yaşındaki kepçe operatörü Şahin Boz'un cansız bedenine ulaşıldı.

Kepçe operatöründen acı haber: Enkaz altında kalan kepçe operatörünün cansız bedenine ulaşıldı

GAZİANTEP - Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi'nde 5 katlı binanın yıkımı esnasında enkaz altında kalan 42 yaşındaki kepçe operatörü Şahin Boz'un cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden olan Gaziantep'te hasarlı binaların yıkım çalışmaları devam ederken, Binevler Mahallesi'nde bulunan ve depremlerde ağır hasar alan 5 katlı 23 Nisan Apartmanı'nın yıkım çalışmaları esnasında aniden çöktü. Yıkım çalışması yapan 42 yaşındaki kepçe operatörü Şahin Boz ise enkaz altında kaldı. Enkazda kalan kepçe operatörü yaklaşık 2 saatlik bir çalışmanın ardından ölü olarak enkazdan çıkartıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Binevler Mahallesi Gaziantep Şahinbey 3.Sayfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title