Haberler

Cami imamı, küfrettiği için uyardığı adam tarafından bıçaklandı

Güncelleme:

Gaziantep'te camideki görevli ile tartıştığı sırada dini değerlere küfreden şahıs, 42 yaşındaki imam Mustafa Bulut'u bıçakladı. Ağır yaralanan imamın hayati tehlikesinin olduğu belirtilirken, madde bağımlısı olduğu iddia edilen şüpheliyi polis her yerde arıyor.

Gaziantep'te camide görevli olan imam, dini değerlere küfreden bir kişi tarafından bıçaklandı. İmamın hayati tehlikesi bulunurken, şüpheli olay yerinden kaçtı.

CAMİ İMAMINI BIÇAKLADI

Olay, akşam saatlerinde Kepenek Mahallesi'ndeki Kabasakal Paşa Cami'nde meydana geldi. İddiaya göre, S.A.S., cami tuvaletinin görevlisi ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında S.A.S., dini değerlere küfredince cami imamı Mustafa Bulut (42), kendisini uyarmak için araya girdi. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen S.A.S., bıçakla cami imamı Mustafa Bulut'a saldırdı. İmam kanlar içerisinde kalırken, şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Cami imamı, küfrettiği için uyardığı adam tarafından bıçaklandıMustafa Bulut

DURUMU AĞIR

İhbarla olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan evli, 4 çocuk babası imam Mustafa Bulut, hastaneye kaldırılıp, yoğun bakın ünitesinde tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafa Bulut Gaziantep Cami Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title