Haberler

Elif Çakal'ı öldüren arkadaşlarına 6'şar yıla kadar hapis cezası istendi

Güncelleme:

Sultangazi'de arkadaşlarıyla dışarı çıktıktan sonra uçurumdan düşerek hayatını kaybeden 15 yaşındaki Elif Çakal'ın ölümüyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çakal'ın arkadaşları olan 4 şüpheli hakkında 'ihmalle adam öldürmek' suçlamasıyla 2'şer yıldan 6'şar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yapılan soruşturma kapsamında tespit edilen görüntülerde Elif Çakal'ı ölümünden önce döven şüphelilerden Senem T. (17) ile Tuana Y. (15) İstanbul 2. Çocuk Mahkemesi, şüpheliler Gürkan K. (22) ile Ufuk B.'nin (21) ise 18. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacağı öğrenildi.

CESEDİ MADEN OCAĞINDA BULUNMUŞTU

Eski bir maden ocağında cesedi bulunan Elif Çakal'ın ölümüyle ilgili soruşturmada, olay günü arkadaşları tarafından dövüldüğünü gösteren cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntüler ortaya çıkmıştı. Elif iki kız arkadaşı tarafından dövülürken bir erkek arkadaşının da olayı kameraya çektiği belirlenmişti.

ELİF'İ SUÇLADILAR

Şüpheliler ifadelerinde, kavgayı Elif Çakal'ın küfür ederek kavgayı başlattığını ileri sürdüler. Kavgayı ayırdıktan sonra Elif'in uçuruma doğru yürümeye başladığını söyleyen şüpheliler, yaklaşık 2 metre aşağıda olan kısma atladığını, tutunduğu taşı bırakmasın diye ikna etmeye çalıştıklarını ileri sürdüler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Sultangazi Elif Çakal 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (36)

özgün özen :

resmen planlı yapılmış bir iş ceza çok az özellikle çekim yapan erkeklere dahada fazla ceza verilmeliki bidaha filim çekmeye tögbe etsinler bir suç birkişiden fazla kişyle işleniyorsa kesinlikle çeteye sokulup iki kat ceza verilmeli ki ibretlik olsun..

429
10
yanıtYanıtla
Metin Görkem :

Çok az... Hiç caydırıcılığı yok!!!

333
6
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Olan ölene oldu bunlara ise 18 den küçük olduğu için içerde bir gün yatırmayacaklar bumu hak adalet , ölen benim kızım olsun bu cezaya itiraz etmem ama kendi adaletimi güzel kurar uygulardım anlayan anladı

205
4
yanıtYanıtla
muro:

Allah kimseyi evladiyla sinamasin.bir babanin evladi icin yapmayacagi sey olmamali.

yanıt75
yanıt3
ERKAN :

2 yılla 6 yıl. alkışlayın adaletinizi akgiller

166
19
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Ömür boyu hapis vereceksiniz . Başka türlü ailenin acısı soğumaz.

161
3
yanıtYanıtla
Sezgin Seslzgin:

işte AKP'nin getirdiği adalet

139
22
yanıtYanıtla
muro:

nerden Akp ye getirdim konuyu.ya insaf el insaf yahu.12 eylule donelim isterseniz kimin ne adaleti vardi.

yanıt20
yanıt85
muro:

sana bi cevap yazardimda yayinlanmaz diye yazmiyorum

yanıt14
yanıt51
Can :

Tabi zaten Türkiye Cumhuriyeti dün kuruldu, anayasayı da AKP liler getirdi haklısın, bu ülkede senin gibi düşünenler çok var bakalım ne zaman yok olacağız

yanıt4
yanıt6
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title