Haberler

Bu nasıl kardeşlik? Dut ağacını budayan kardeşini ve yeğenini gözünü kırpmadan öldürdü

Güncelleme:

Zonguldak'ta yaşayan 73 yaşındaki adam, evlerinin önündeki dut ağacını budadıkları için tartıştığı kardeşini ve yeğenini av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Şeyhoğlu köyünde Hasan Demir (73), evlerinin önündeki dut ağacını budadıkları için tartıştığı kardeşi Mustafa Demir (68) ile yeğeni Seyhan Demir'i (26) av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

BUDAMA YÜZÜNDEN TARTIŞTILAR

Olay, sabah saatlerinde Çaycuma ilçesine bağlı Şeyhoğlu köyünde meydana geldi. Kardeşiyle yan yana evlerde oturan Hasan Demir, bahçelerindeki dut ağaçlarının budanması nedeniyle kardeşi Mustafa Demir ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine evinden av tüfeğini alan Hasan Demir, ağacı budayan Mustafa Demir ve yeğeni Seyhan Demir'e ateş etti. Mustafa Demir ve Seyhan Demir, vücutlarına isabet eden saçmalarla olay yerinde hayatlarını kaybetti.

MUHTARI ARAYIP İTİRAF ETTİ

Baba ve oğlunun cansız bedenleri, yapılan incelemenin ardından Çaycuma Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.Hasan Demir, olayın ardından muhtarı arayarak kardeşi ve yeğenin vurduğunu söyledi. Jandarma tarafından gözaltına alınan Hasan Demir, karakola götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Mustafa Demir Seyhan Demir Hasan Demir Çaycuma 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (40)

Metin ilik:

Peygamber efendimiz SAV.buyuruyorki.sakın hiç kimseyi kınamayız.kınadığız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz BUYURUYOR.not içeriği ne olursa olsun ALLAH C.C. yardım eylesin.

19
3
yanıtYanıtla
corç:

halktan tüfekleri silahları toplatmazsanız olacağı budur. bi baba ve çocuğu öldü. yazık. ilgililer şapkayı önüne alıp düşünsün.

16
5
yanıtYanıtla
Çözüm:

Çözüm toplamak değil güzel kardeşim!! Çözüm eğitim!! Yasaklanınca Silahı bulmak Zormu sanıyorsun sen? Sen önce şapkanı önüne al düşün ve ona göre yorum yaz. Boş laf yapma!!

yanıt10
yanıt6
CORÇ:

bırak bu işleriii, silahları toplatacaklar ve sonrası için her ne sebeple olursa olsun herhangi bir şekilde silah bulunduran, taşıyan için verecekler en ağır cezayı 100-200 bin tl lik para cezasını bak millet silah falan bulunduruyor mu?. Asıl sen boş yapma. Sizin gibi insanı eğitemezsin diyen boş vermişler yüzünden bu haldeyiz. Cezası ağır olduktan sonra piyasada silah göremezsin. Temin eden ve bulunduran, taşıyan için ayrı ayrı ağır cezalar getirsinler ozaman gör. Uzun lafın kısası işine bak

yanıt3
yanıt0
Ramazan:

Adamın bahşesindeki ağacı budamaya kimsenin hakkı yoktur.

6
12
yanıtYanıtla
öööjjööö:

he ölsün o zaman. . . öylemi andaval. . .

yanıt13
yanıt3
ramazanın komşusu:

kökü senin bahçende olup , dalları benim arazime girerse keserim ramazan

yanıt2
yanıt0
Davut Bülbüller:

Ölen mi suçlu öldüreni illa öldüren suçlu diye birşey yok Tartışırsın sonra olay büyür böyle olur kimse kimsenin malına zarar veremez

yanıt0
yanıt1
Bilmem:

Allah kimseyi kimseye mal için düşürmesin

17
0
yanıtYanıtla
karafırtına:

Dut bahane sorun çoğalmış büyümüş şeytanda haydi demiş. Allah islah etsin.

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title