Haberler

Bıçakla camiyi basan yaşlı adam, çocuklara "Uslu durun" tehdidi savurdu

Güncelleme:

Diyarbakır'da bir camide Kur'an eğitimi alan öğrencilerin yaramazlık yaptığını öne süren yaşlı bir adam, elinde bıçakla çocuklara "Uslu durun" uyarısında bulundu. Caminin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde çocukların camiden çıktığı görülürken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir camide Kur'an-ı Kerim dersi gören öğrencilerin yaramazlık yaptığını iddia eden yaşlı bir adam, bıçakla çocuklara "Uslu durun" uyarısında bulundu. Olay güvenlik kamerasına yansıdı

CAMİNİN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Olay, 13 Şubat tarihinde saat 17.30 sıralarında Bağlar ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'ndeki Fatih Camii'nde meydana geldi. Caminin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, Kur'an eğitimi alan öğrenciler, iddiaya göre yaramazlık yapınca yaşlı bir adam tarafından sözlü şekilde uyarıldı.

ELİNDE BIÇAKLA "USLU DURUN" DİYE BAĞIRDI

Dışarı çıkan yaşlı adam, tekrar yaramazlık yapıldığını görünce elinde bıçakla geri dönerek çocuklara "Uslu durun" dedi. Bunun üzerine çocukların camiden çıktığı görüldü. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır İnceleme Güvenlik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

Ahmet Melih ALEMDAR:

Çocuklar bizim geleceğimiz. Çocukları camiden soğutmayın. Hoplasın,zıplasın. Çocuğa camiye gittiğinde neyi yapıp yapmaması gerektiğini ailesi söylesin yoksa çocuklar camiye gitmekten korkar.

96
2
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

EE bunda ne var normaldir

yanıt3
yanıt10
B.Volkan T.:

Araştırsınsan bu adamı mutlaka pkk ile bağlantısı çıkar. Bu adamı bu camiye yaklaştırmamak lazım.

40
14
yanıtYanıtla
Gh Tgv:

Ondan sonra cocuklar neden camiye gelmiyor. Yazik. Bu mu müslumanlik. Bu amca cahil yobaz. Birak cocuklar oynasin.

33
4
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

iyide bu normaldır adamı namaz kılarken bıcaklamadılarmı

yanıt3
yanıt6
mahalle sakini:

Amca önce gelip nasihat ediyor çocuklar takmayınca anne babalarının vermediği terbiyeyi camiden şımaran çocuklara vermek amcaya düşmüş ama korktumak için bile olsa bıçak yanlış.

10
21
yanıtYanıtla
Okan :

Sen o çocukların babası ya da amcası yerinde olsan, "korkması için bile olsa" evladına tanımadığın yaşlı bir adam bıçak çekse, hem de bunu haberlerde izlesen... Bir düşün bakalım..

yanıt9
yanıt0
Doğrucu:

Normaldir genelli yobazlık üzerine kurulu,, kapısından geçmem böyle yerlerin

10
12
yanıtYanıtla
Est Este:

amokaçi. alışmış, müüritlere şalvarını öptürmeye. tanrıça.

3
1
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Bir saha bekle gelirler camiye

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title