Haberler

Cesedi 3 ay sonra bulunan Mine'yi eşi öldürüp ormana gömmüş

Güncelleme:

Almanya'nın Duisburg şehrinde eşi Mine'nin kaybolduğunu söyleyerek 7 Eylül'de polise başvuruda bulunan koca, genç kadını öldürdüğünü itiraf etti. 3 ay sonra, dün gece cansız bedeni bulunan 26 yaşındaki Mine'nin kocası tarafından ormanlık alana gömüldüğü belirtildi.

Almanya'nın Duisburg şehrinde 7 Eylül'de kaybolan ve kocası Ercan E.'nin 20 Ekim tarihinde polise kayıp başvurusunda bulunmasının ardından aranmaya başlanan 26 yaşındaki Mine O.'nun dün gece cesedi bulundu. Alman basınında yer alan haberlere göre, Mine O.'yu, kocasının öldürdüğü ve ormanlık alana gömdüğünü itiraf ettiği belirtildi.

Kaybolan Mine O.'yu uzun süredir arayan Alman polisi, gelen bir ihbar üzerine ailenin garajında arama yaptı. Polis, aylardır ortalıkta olmayan Mine O.'ya ait kıyafetler ve cep telefonunu garajda görünce, zaten şüpheli olarak takip edilen koca Ercan E.'yi gözaltına aldı.

EŞİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Gece yarısına kadar süren ifadede Ercan E.'nin eşi Mine O.'yu öldürdüğünü ve cesedini de Untermaiderich semtinde bir okulun yanında bulunan ormanlık alana gömdüğünü polislere anlattığı kaydedildi. Ceset üzerine yapılacak otopsinin ardından 26 yaşındaki Mine O.'nun nasıl öldürüldüğünün ortaya çıkması bekleniyor.

Duisburg Polisi, Mine O. olayı ile ilgili bilgisi olan vatandaşların en yakın polis birimine bilgi vermelerini bekliyor.

KADIN CİNAYETLERİ DURMAK BİLMİYOR

Eskişehir'de Ayşe Tuba Arslan, eski eşi tarafından öldürülmüş, Arslan son bir yılda tam 23 suç duyurusunda bulunduğu ve hepsinin takipsizlikle sonuçlandığı ortaya çıkmıştı. Anestezi teknikeri Ayşe Karaman da 29 Temmuz'da Ankara'da erkek arkadaşı anestezi uzmanı doktor Ö.T.'nin evinde ölü bulunmuştu. Türkiye'yi sarsan bir olay da geçen günlerde Ordu'da yaşanmıştı. Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir, 3 Aralık günü cezaevi firarisi Özgür Arduç (35) tarafından evinin önünde bıçaklanarak katledilmişti.

Cesedi 3 ay sonra bulunan Mine'yi eşi öldürüp ormana gömmüş

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Duisburg Almanya Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (27)

Hasan:

Evli bir erkek karısını aldatınca bütün kadılar bu herife gebersin der. Aynı işi kadın yapınca durum neden değişiyor anlamıyorum. Bir tek kadınlar mı insan?

17
8
yanıtYanıtla
veg:

ölen kadını tanıyormuydunuzda aldattı ve cezasını buldu diyebiliyorsunuz? çok ayıp ve ahlaksızca sizin bu yaptığınız

yanıt19
yanıt3
Aysel Demir:

Aldatilmayi hazmedemeyen bosansin yasama hakkini kimse elinden alamaz nokta.

yanıt5
yanıt5
Wwwwwwwwww:

Bunlar dünyanın neresine giderlerse gitsinler aynı mantık aynı cehalet aynı saldirganlik çünkü bu ülkede teme egtim yok Cami açarak liseliri imam hatip lisesine ceviirsek sonu bu olur

11
11
yanıtYanıtla
ne alakası var:

cehaletin ya da eğitimsizliğin dinle ne alakası var? bunu dine bağlayarak en büyük cahilliği sen yapıyorsun toplumu senin gibiler ayrıştırıyor diniyle uğraşan insanları rahat bırakın artık

yanıt11
yanıt5
Ayse:

SEVGILI PEYGAMBERIMIZ, ÜMMETIMIN YIKILISI CAMI YAPMA YARISI ILE OLACAK. HER BIR ADIMA CAMI YAPILACAGINA, EGITIM OLANAKLARINI GENISLET. INSANLARIMIZ COK DERINDEN EGITILMELI, DINIMIZIDE KURANIMIZIDA ANLAYARAK OKUMALI, TÜRKCE CEVRISINDEN OKUYUP ANLAMALI ADAM OLUNMALI. . . YOKSA BÖYLE DAHA COK CINAYETLER DUYARIZ, YAZIKTIR BU MILLETE.

10
6
yanıtYanıtla
Doktor:

Cami yerine okul ve hastane yapilmali. Cami yeterince var. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

yanıt2
yanıt1
Adam:

Abla ne dediğin anlaşilmiyor sende bi cumle kurmayi ogreniver

yanıt0
yanıt1
coni:

sen hala dinle camiyle duzelecek zannediyosun, asil yobaz insanlar tarafindan yapiliyo bu cinayetler, kiskanclik kadini kontrol altina alma namus adi altinda oluyo, avrupada nerde oluyo boyle seyler, adam in umrunda olmaz bosar gider aldatirsa !

yanıt1
yanıt3
Nerde yasiyorsun Sen:

Kuran i kerim tercümesini Temin etmek kolay, ama okuyup uygulayacak olanlar nerede? Ailesi islami yasamayan cocuklarda yetiskin olduklarinda yasam tarzi Ailesi gibi olacaktir.

yanıt0
yanıt2
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title