Haberler

Bursa'da Çiğköfte Dükkanından Hırsızlık

Güncelleme:

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bir hırsız, çiğköfte dükkanından işletmecinin cüzdanını çalarak kredi kartıyla alışveriş yapmış. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Bursa'da dükkana giren hırsız cüzdanı böyle çaldı

BURSA - Bursa'da bir hırsız, çiğköfte dükkanından işletmecinin cüzdanını çalıp kredi kartıyla alışveriş yaptı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bulunan çiğköfteciye gelen hırsız, işyeri sahibi Ahmet Vurgun'un dışarı çıkmasını bekledi, Ahmet Vurgun dükkandan çıktığı anda hırsız çekmecede bulunan cüzdanı çaldı.

Dükkan sahibi Ahmet Vurgun,"Çay molası vermek için kapıya çıkmıştım, hırsız da karşı tarafta oturup benim çıkmamı bekliyormuş. Ben dükkandan çıktıktan sonra hırsız içeri girip ilk başta içerisini kontrol etmiş. Sonrasında tezgahın arkasına geçip cüzdanımı çalmış. Cüzdanımın çalındığını telefonuma gelen kredi kartı harcama bildiriminden öğrendim. Yaklaşık 10 bin lira zararım var. Yetkililerden gereğinin yapılmasını rica ediyorum." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Alışveriş Bursa 3.Sayfa Alışveriş Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title