Haberler

Bunu da gördük! Alışveriş sırasında kocasına tasma takıp gezdirdi

Güncelleme:

Sosyal medyada paylaşılan ilginç videoları bir yenisi daha eklendi. Alışverişe çıkan bir kadın, kendisine eşlik eden kocasının boynuna tasma taktı. O esnada mağazadaki başka bir müşteri tarafından kaydedilen görüntü kısa sürede viral oldu.

Nerede çekildiği bilinmeyen bir görüntü kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Bahsi geçen görüntüde bir kadının alışveriş yaptığı görülüyor. Buraya kadar her şey noırmal... Ancak kadının yanında duran ve kocası olduğu tahmin edilen kişinin tasmalı olması dikkat çekti. Üstelik tasmanın ucu da kadının elindeydi.

"ALLAH'IM DAHA NELER GÖRECEĞİZ DERKEN..."

Başka bir müşteri tarafından cep telefonu ile kaydedilen görüntü sosyal medyada en çok izlenenler arasına girdi. Videonun altına "Adam neden kabul etmiş böyle bir şeyi?", "Isırmasın diye maske de takmış", "Finansal kölesi mi?", "Allah'ım daha neler göreceğiz derken daha beterini görüyoruz" şeklinde yorumlar yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Alışveriş Tasmanya 3.Sayfa Toplum Yaşam Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi?
Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

500

Yorumlar (15)

Fakır:

insanlar ne .ok yiyeceğini şaşırmış vaziyette.

300
1
yanıtYanıtla
erkan yüksel:

KOCASI DEILDIR PARA KARSILIGI YAPILAN BIR İŞ..TOPLUMLAR FAKIRLESTIKCE DAHA COK GORURSUNUZ..

152
12
yanıtYanıtla
Nidhogg Nors:

fakirleşmekle ne alakası var. toplum kafayı yedi artık.

yanıt6
yanıt1
Sabri Cesmeci:

Fakirlikle alakalı değil cahilleşmekle alakalı

yanıt58
yanıt5
Mengele:

Ben oradaydim izmirde bir avm de oldu komsum olurlar isimlerini buraya yazamam kadin cok zengin bir is kadini adam önceden söförlügünü yapiyordu 2 yildir evliler bir defasina kahve icmeye cagirdilar evlerinde hizmetcileri var 1 saat kadar oturdum 1 saat icinde adam geldigimde hosgeldiniz dedi dahada konusmadi bu kadar bilgi yeter merak edenlere

46
23
yanıtYanıtla
Beyzade Onur:

İman kalmayınca

49
11
yanıtYanıtla
sonsuz:

aman eksik kalmasın bunlar da

43
1
yanıtYanıtla
akrep kral:

her önünüze gelen haberi paylaşmayın artık bu ne rezil bi habercilik

38
1
yanıtYanıtla
Mehmet Küçükosman:

İkiside hapse atılmalı

29
2
yanıtYanıtla
GARİBAN:

parayı veren kavalı çalar :D

30
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title