Haberler

Beton mikserinden kopan 200 kiloluk parça, baret takmayan işçinin başına düştü

Güncelleme:

Karaman'da basketbol sahasının zeminine beton dökülürken mikserden kopan yaklaşık 200 kiloluk boru, işçi Rıfat Kılıç'ın (50) başına düştü. Ağır yaralanan Kılıç, hastanede tedaviye alındı. Öte yandan Kılıç'ın yaşanan kaza sırasında baret takmadığı bilgisi edinildi.

Karaman'da basketbol sahalarının zemin betonu atılırken, beton mikserinin borusunun bir kısmı kopup baretsiz çalışan Rıfat Kılıç'ın başına düştü. Başına aldığı darbeyle ağır yaralanan Kılıç yere yığıldı.

DURUMU AĞIR

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kılıç, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Rıfat Kılıç'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri kazanın yaşandığı alanda ve mikser üzerinde detaylı inceleme yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kazım Karabekir basketbol Karaman Haberler

500

Yorumlar (8)

Martin Sikertel:

Abi 200 kilo yazmışsınız; baret ne kadar koruyabilir ki? Hadi diyelim beyin kanaması geçirmedi, kafatası kırılmadı; boyun mu kalır adamda omur mu?

37
4
yanıtYanıtla
Samet Aslan:

Allah şifa versin

24
1
yanıtYanıtla
bit baba:

Baret takılmaması detayı işveren için işçi ölürse kendi ihlali de var diyerek yırtması için önemli.

20
3
yanıtYanıtla
Google ile kayıt ol :

200 kiloluk parçaya plastik baret mi dayanacaktı??????

13
3
yanıtYanıtla
Google ile kayıt ol :

heralde adamın kafasında baret olsaydı o 200 kiloluk parçayı baret tutarak kenara koyacaktı. yada adamı bak parça kopacak kenara çekil veya adamı direk kenara itecekti heralde, o kadar teknolojik ve sağlam baret varmı ki dünyada ya?

11
2
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

Arkadaşlar miğferi neden giymemizi anlatırken ne derler direk gelen mermiye birşey yapama ama oval kısmına gelirse seker buda öyle elvette baret kurtarmaz fakat adamı yan tarafa itersi belki

8
5
yanıtYanıtla
taner ipek:

Baret takmadıysa suçlu demi iyileşsin de içeri atın olmadı

4
2
yanıtYanıtla
Özgür Sevindik:

O baretler inanin göstermelik birde 200 kg

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title