Haberler

Kayseri'de bir aile, bayramlaşmak gittikleri akrabalarını evinde ölü olarak buldu

Güncelleme:

Kayseri'de yalnız yaşayan 55 yaşındaki adam, Ramazan Bayramı'nda kendisini ziyaret eden akrabaları tarafından evinde ölü bulundu.

Kayseri'de, yalnız yaşayan Alim Batmaz (55), Ramazan Bayramı'nda kendisini ziyaret eden akrabaları tarafından evinde ölü bulundu.

Olay, akşam saatlerinde Melikgazi ilçesi Fatih Kırcı Caddesi'ndeki 9 katlı apartmanın 8'inci katındaki dairede meydana geldi. Yalnız yaşayan 2 çocuk babası Alim Batmaz'ı Ramazan Bayramı nedeniyle ziyaret etmek isteyen akrabaları, evin zilini çaldı ancak açan olmadı.

EVDE CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Durumdan şüphelenen akrabaları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, çilingir yardımıyla girdikleri evde Batmaz'ı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekipleri, evin salonundaki koltukta yatan Batmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Acı haberi alan akrabaları gözyaşı döktü.

CENAZESİ MORGA KALDIRILDI

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Batmaz'ın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (24)

murat:

kayseride bayramlaşmak serbest mi?siz de ölseydiniz keşke

9
41
yanıtYanıtla
Ali:

Murat Bey hayırlı bayramlar diliyorum doğrusu sizin adınıza üzüldüm tek başına yaşayan bir adam babasına ulaşmak isteyen bir evlat ulaşamadığı zaman acaba siz olsanız ne yapardınız

yanıt39
yanıt1
Ismet:

Insanliktan nasipsiz..yaratik

yanıt8
yanıt0
Ayşe kaya:

Allah rahmet eylesin sokağa çıkma yasağa yokmu nasıl bayramlaşmaya gidiliyor biz niye evde oturuyoruz valla cezayi da devlet yazması gerekiyor

10
16
yanıtYanıtla
DR:

İNSANLAR MAYMUN AKLINDAN DAHA GERİ. BAYRAMLAŞMAK YOK GİDİŞ GELİŞ YOK. BUNU ARTIK AKLINIZA YAZIN ÇIKMAYIN. AKLINIZ YOK Kİ Bİ MENDİLE YAZIN.

0
17
yanıtYanıtla
dr mişşşş:

sizin gibi uyduruktan yorum yazanlar ya ailenizle birlikte mutlu mesut yaşıyorsunuzdur, yada çok yalnızsınız ve hiç arayanınız yok milleti çekemiyosunuz. Muhtemelen seninde böyle haberlerini alırız. adam evde yalnız ve ölmüş, dalga mı geçiyosun

yanıt9
yanıt0
Gül:

Olay yanlış aktarılmış haber alinamayinca gidildi saglik ekipleri ve çilingirle birlikte !

16
1
yanıtYanıtla
Dobrovski:

Gayserili yerçekimine yenik düşüp guyruğu titretmiş.

0
8
yanıtYanıtla
Seher Sahin:

Allah rahmet eylesin öncelikle o ayrı konu. Ama biz enayiyiz evde oturuyoruz. Hani sokağa çıkma yasağı vardı, nasıl bayramlaşmaya gidebiliyorlar

8
0
yanıtYanıtla
Emrah ipek:

Belki özel izin almıştır

yanıt1
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title