Haberler

Binlerce lüks aracı taşıyan dev kargo gemisi çıkan yangın sonrası Atlas Okyanusu'nda sürükleniyor

Güncelleme:

Almanya'dan ABD'ye bin 100'ü Porsche marka olmak üzere Bentley, Audi ve Lamborghini dahil binlerce lüks aracı taşıyan kargo gemisi çıkan yangın sonrası Atlas Okyanusu'nda sürükleniyor. 22 mürettabatın alevlerin yayılmasıyla tahliye edildiği dev gemi için okyanus devriye gemilerinin harekete geçtiği ve yangının devam ettiği belirtildi.

Almanya'dan ABD'ye lüks araç taşıdığı sırada yangın çıkan ve 22 kişilik mürettebatı kurtarılan kargo gemisi Atlas Okyanusu'nda sürükleniyor.

22 MÜRETTEBAT ALEVLER YAYILINCA TAHLİYE EDİLDİ

Almanya'nın Emden kentinden ABD'ye gitmek üzere 10 Şubat'ta hareket eden "Felicity Ace" adlı geminin kargo ambarında çarşamba günü yangın çıktı. Bin 100'ü Porsche marka olmak üzere Bentley, Audi ve Lamborghini dahil binlerce lüks aracı taşıyan geminin 22 mürettebatı alevler yayılınca tahliye edildi.

OKYANUS DEVRİYE GEMİSİ BÖLGEDE

Gemi 2 gündür Atlas Okyanusunun ortasında yer alan Portekiz'e bağlı Azor Adaları açıklarında sürüklenirken, Portekiz Donanması bugün yaptığı açıklamada yangının devam ettiğini ve geminin izlenmesi için okyanus devriye gemisinin bölgede bulunduğunu duyurdu. Yangının denizde henüz bir kirliliğe yol açmadığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Atlas Okyanusu Almanya Tragger 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Nebil İmben :

Desenize, otomobil fiyatları daha da artacak...

18
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title