Haberler

Evine girip 400 bin lirasını çalan hırsızın izini sürdü! Tespit ettiği yerde polise yakalattı

Güncelleme:

Antalya'da müzisyenlik ve inşaat işleri yapan Hüseyin Aktaş (40), art arda iki gün evine girip, 400 bin lira tutarında eşya çalan M.İ.'nin evini bularak polise yakalattı. M.İ.'nin, hırsızlık için girdiği evin dışındaki kameraları kırdığı anlar ise görüntülere yansıdı.

Antalya'da 4 Temmuz günü saat 13.00 sıralarında Hüseyin Aktaş'a ait eve kapıyı zorlayıp giren M.İ., takım elbiseler, ayakkabılar, bakır kablolar, tablet, müzik sistemleri ve antika plakları çalıp kaçtı. Bir gün sonra saat 19.00 sıralarında yeniden aynı adrese gelen M.İ., bina dışındaki güvenlik kameralarını kırdıktan sonra temizlik görevlisi için evin önündeki duvarın boşluğuna bırakılan anahtarla eve girdi. 20 spot lamba, 1 müzik seti ile 1 mavi masanın yanı sıra, evin önündeki süs havuzunu çalan M.İ. kaçtı.

EVİNİN SOYULDUĞUNU GÖRÜNCE POLİSİ ARADI

İş için il dışına çıkan Hüseyin Aktaş, aynı günün akşamında döndüğünde evinin soyulduğunu görünce polise şikayetçi oldu. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Aktaş, eşkalinden, hırsızlık şüphelisinin, daha önceden tanıdığı M.İ. olduğunu gördü. Daha sonra M.İ.'nin oturduğu evi bulan Aktaş, polise ihbarda bulundu.

400 BİN LİRALIK ZARARI VAR

Adrese gelen polis ekibi, şüpheli M.İ.'yi gözaltına aldı. Hüseyin Aktaş, kamera görüntüsündeki eşkalinden şüphelinin M.İ. olduğunu gördüğünü belirterek, "Polise şikayetçi olduktan sonra, ertesi gün şüphelinin oturduğu evin yerini tespit ettim. Evin önünde çiçek suluyordu. Evimden çalınan bazı eşyaların da evin önünde olduğunu gördüm. Hemen polise bilgi verdim. Gelip, yakaladılar. Yaklaşık 400 bin TL'lik zararım var. Kendisinden şikayetçiyim. Eşyalarımı geriye istiyorum" dedi. M.İ., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hüseyin Aktaş Muratpaşa Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title