Haberler

Arnavutköy'de işyerinin önündeki el arabası böyle çalındı

Güncelleme:

Arnavutköy'de işyerinin önündeki el arabası böyle çalındı İş yeri sahibi: "Gelsin bir yıl bedava ekmek vereyim" Arnavutköy'de fırına odun taşımak ve çöpleri atmak için kullanılan el arabası işyerinin önünden çalındı.

Arnavutköy'de işyerinin önündeki el arabası böyle çalındı

İş yeri sahibi: "Gelsin bir yıl bedava ekmek vereyim"

İSTANBUL - Arnavutköy'de fırına odun taşımak ve çöpleri atmak için kullanılan el arabası işyerinin önünden çalındı. El arabası çalınan işyeri sahibi Abdulbaki Aras, 'İhtiyacı varsa gelsin bir yıllık ekmeğini vereyim' derken, hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 2 Şubat günü Arnavutköy Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, hırsız cadde üzerindeki fırında odun taşımak için kullanılan el arabasını gözüne kestirdi. Bir süre bekleyen hırsız fırının önünde kimsenin olmadığını görünce, el arabasını çalarak kayıplara karıştı. Yaşanan hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

"İhtiyacı varsa gelsin bir yıllık ekmeğini vereyim"

Çalınan el arabası ile ilgili konuşan Abdulbaki Aras, "Biz yıllardır bu ağaca dayıyoruz bu el arabasını fırından çıkan külleri koyuyoruz, odun taşıyoruz. Sabah geldik yerinde yoktu. Kameradan bakalım istedik bir kişi el arabasını alıyor, ara sokağa giriyor, ses yapması diye de omuzuna alıp taşıyor. El arabasına düşecek kadar olmamalı. Yani ihtiyacı varsa gelsin istesin ekmek isterse ben ona 1 yıllık ekmek vereyim. İhtiyacı varsa gidereyim, ama bu el arabasını 20 TL'ye satacak şimdi. Çok görmüyorum, camiye gidip ayakkabı çalan musluk çalan insanlar bu el arabasına da düşmüştür illaki. Biz odun taşımak için kullanıyoruz bu el arabasını zaman zaman karşılaşıyoruz yine çaldılar buradan sonra ağaca zincirledim ama sonra utandım insanlar dalga geçer diye yine çözdüm" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Edirne Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title