Haberler

Gözlerine kestirdikleri köpeğe pusu kuran kurtlar, diğer köpeklerin devreye girmesi ile korkup kaçtı

Güncelleme:

Ardahan'da büyükbaş hayvan çiftliğine kadar gelen kurt sürüsü, çiftlikte köpeklere saldırdı. Köpeklerin topluca karşı koyması ile paniğe kapılan kurtlar, arkalarına bakmadan kaçtı.

Ardahan merkez Akyaka köyüne inen kurt sürüsü çoban köpeklerinin hışmına uğradı.

Bugün 07.40 sıralarında kent merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Akyaka köyündeki Vedat Özgür'e ait büyükbaş hayvan çiftliğine kadar gelen kurt sürüsü, çiftlikte köpeklere saldırdı. Sinsice çiftliğe yaklaşan kurtları fark eden çoban köpeği saldırıya geçti. O anda diğer iki çoban köpeği de kurtlara saldırdı.

BİR SÜRE PUSUDA BEKLEDİLER

Kışın sona erip baharın geldiği Ardahan'da aç kalan kurt sürüleri, yerleşim yerlerine inmeye devam ediyor. Bunun son örneği kent merkezine bağlı Akyaka köyündeki Vedat Özgür'e ait olan çiftlikte gerçekleşti. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen olayda kurt sürüsü, yiyecek bulmak için geldikleri çiftlikte gözlerine kestirdikleri çoban köpeklerine saldırmak için pusuda bekliyor.

PANİĞE KAPILIP KAÇMAYA BAŞLADILAR

Kurtların sinsice yaklaştığını fark eden köpeklerden biri saldırınca sesi duyan diğer iki çoban köpeği de, hızla olay yerine koşmaya başlıyor. Köpeklerin geldiğini gören kurtlar, paniğe kapılıp kaçmaya başlıyor. Bu esnada kurt sürüsünün geride bıraktığı üyelerden birinin çoban köpeklerinin arasında kalması ile durum daha da ilginç bir hal aldı. Fırsatını bulur bulmaz kaçan kurt diğerleriyle birlikte çiftliğin bulunduğu alandan uzaklaştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ardahan Akyaka Haberler

500

Yorumlar (42)

Erkan:

Kurt Kaçmamıştır Öyle Gözüksede Onlardan Nasıl İntikam Alacak Onun Hesabını Yapıyordur

26
62
yanıtYanıtla
cevher:

kurt ayrı ırk köpek ayrı ırk tilki çakal sırtlan ayı hepsi ayrı ırk . evrim diye bir şey yok

28
35
yanıtYanıtla
REHVEC:

GERÇEKTEN MÜKKEMMEL BİR AÇIKLAMA OLMUŞ AYDINLANDIK RESMEN MÜTHİŞ.

yanıt24
yanıt6
Fatih:

Vay be yüz yılların birikimi evrim teorisini tek cümlede çürüttün kardeş. Sayende müslüman oldum teşekkürler.

yanıt16
yanıt22
fuzuli işler:

mesih felanmısın nereden biliyorsun bunları yüz yıllardır bunu çözemiyorlardı

yanıt12
yanıt6
FiLiZ:

Sen yadiklarindan en sondakisin herhalde. . .

yanıt0
yanıt1
garip.:

gercek biir kurt saldirirsa ne kangal ne baska bir kopek karsisinda duramaz. turkiyedeki kurtlar cakal kadar kucuk yetersiz beslenme yetersiz yasam alani genetik yapilarini etkiliyor ve turkler gibi kucuk boylu kaliyorlar. Gercek bir kurtla goz goze gelldigimde ona neden canavar dediklarini daha iyi anlayacaksiniz. sibirya kurdu bir duve(inek yavrusu) kadar vardi cussesi.

16
25
yanıtYanıtla
melik:

yok kardes gercek kurt saldırırsa ejderhayı yer dımı nerdeki kurtlar buyuk canadadamı yabancı ulkede kurtlar etcılde burda vejeteryanmı yada sana bırı kaplan ı kurt dıye tanıtmıs sende turkıyede kaplan yok dıye boyle konusuyorsun kurt ordada kurt burdada 1 2 cm fark eder.

yanıt12
yanıt3
bekir:

Kurtlar yaşam alanları daraldıkça köpek yemeye alışıyor. Kurşun yarası almış kurdu öldüren kangal videolarını fazla ciddiye alıyor bizim millet. Bu çelimsiz kurtları kangal bile alt edemiyor, Kanada kurdunun zaten cüssesinden korkar yaklaşamazlar

yanıt0
yanıt0
ttt:

kurtlar grup olarak saldırıyor korkak hayvanlar kurtlar

9
23
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title