Haberler

'Arkadaşımda kalacağım' deyip ortadan kaybolan 2 genç kız, 3 günün sonunda bulundu

Güncelleme:

Antalya'da ailelerinin üç gündür haber alamadığı iki genç kız için kayıp ihbarı yapıldı. Polis ekipleri tarafından bulunan genç kızlar, sağlık kontrollerinin ardından ailelerine teslim edilecek.

Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşayan lise öğrencisi 15 yaşındaki A.D ile 17 yaşındaki arkadaşı E.Ö'den üç gün haber alınamadı. Durumla ilgili polise başvuran aileler, kayıp ihbarında bulundu. Neden kaçtıkları bilinmeyen genç kızlar, hastanedeki sağlık kontrollerinden sonra ailelerine teslim edilecek.

ARKADAŞINDA KALACAĞINI SÖYLEMİŞ

Sağlık kontrolünden geçirilen genç kızlar, ailelerine teslim edilmeden önce işlemler için çocuk şubeye götürüldü. Baba Ali D, yaptığı açıklamada kızının arkadaşında kalacağını söyleyerek evden ayrıldığını belirterek, "Arkadaşı da biz de kalacağını söylemiş. Bir gün sonra öğrendim, ikisi de telefonunu kapattı. Ben de polis merkezine gidip, kayıp başvurusunda bulundum. Şimdi ikisi de bulundu, sağlık durumları iyi." dedi.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Antalya Kepez 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

pesimist:

sıkılmışlardır ailelerinden. . bizim ülkede ailelerin psikoloji eğitimi yok. o kız şuan intihar etmek istiyordur. lanet ediyordur böyle bi ailede doğduğu için.

2
9
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Şimdiki gençler fıkır fıkır onları hiç birşey durduramıyor hayatlarını yaşamak , hiç birşeyden geri kalmak istemiyor , herşeyden tat almak istiyor bu devirde baş etmek zor bunu küçük çocukları olan anlamaz 13 yaşlarına gelsinler evde bile tutamazsınız . Allah kimseyi çocuklarıyla sınamasın . Hiç kimse benim çocuğum yapmaz, sözümden çıkmaz demesin . Dışar ortam ve arkadaş çevresi öyle bir çıkarıyor ki baştan sizin ne yapıyorlar ruhunuz bile duymuyor . Eve geldiklerinde normal hale dönmüş numarası yapar

9
0
yanıtYanıtla
nasıl çocuk büyütüyorsunuz hayret:

çocuklar iki yüzlülüğü hemen kapar ve derhal anlar, anne baba olmadan önce çok iyi düşünün ; arının, öyle çocuk sahibi olun ; kahve -dedikodu ve magazin kültürüyle çocuk büyütemezsiniz, öyle sanıyorsanız fare zehiri için

yanıt0
yanıt0
Adalet:

Ya lütfen anne babalar çocuklarınızın çobanı olun, bu zaman ne zaman, arkadaşta kalmada ne? Hemen hemen bu tür vakalarda hep bu seneryo oynanmıyormu? Yani arkadaşımda kalacağım, arkadaşımdayım vs, bu zamanda tabiri caizse babana dahi güvenmeyeceksin! Not: kız çocuğu çoook hassas bir emanettir, ihanet etmeyin anne babalar...!!!

7
1
yanıtYanıtla
ADMAN:

Bir birlerinde kalacaklarini söylemisler ama bir birlerinde kalmamislar nerede ve kimin yaninda kalmislar, kaldiklari yeride ögrenmek hakkimizdi diye düsünüyorum haber yarim kalmis.

4
0
yanıtYanıtla
BADMAN:

Benim yanimdalardi, dünyanin yuvarlak mi yoksa huni seklinde mi oldugu konusunu inceliyor ve bir tez hazirliyorduk. . . dersem inanacak misin?

yanıt8
yanıt6
Meltem:

Geldi yaz ayları gevşedi gönül bağladı yahu kızlar dışarısı malum oturun evinizde en güvenli yer Ana Baba ocağı .

2
0
yanıtYanıtla
Tfk:

Çocuklarınızo sosyal medya dan uzak tutun

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title