Haberler

Ak Partili Belediye Meclis Üyesine Silahlı Saldırı

AK Partili belediye meclis üyesine silahlı saldırıBALIKESİR - Balıkesir'in Havran Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi, Edremit Madeni Sanatkarlar ve Elektrikçiler Odası Genel Sekreteri ve AK Parti Havran İlçe Teşkilatı Aday Adayı Turgay Kılıç, uğradığı silahlı saldırıda bacağından vuruldu.

AK Partili belediye meclis üyesine silahlı saldırı

BALIKESİR - Balıkesir'in Havran Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi, Edremit Madeni Sanatkarlar ve Elektrikçiler Odası Genel Sekreteri ve AK Parti Havran İlçe Teşkilatı Aday Adayı Turgay Kılıç, uğradığı silahlı saldırıda bacağından vuruldu.

Edinilen bilgilere göre, Edremit Madeni Sanatkarlar ve Elektrikçiler Odası'ndan çıkan Turgay Kılıç, saat 19.00 civarında Havran'daki evine gitmek için otomobiline doğru yaya olarak yürümeye başladı. Camivasat Mahallesi'ndeki ara sokakta Erkan D. isimli şahıs, Turgay Kılıç'ın karşısına çıkarak tabancasını doğrulttu ve "Akıllı olacaksın" dedikten sonra ateş etti. Tek kurşunla bacağından yaralanan Kılıç, sağlık ekibi tarafından Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Kılıç, 3 saat sonra ambulansla Balıkesir Devlet Hastanesi'ne nakil edildi.

İHA'ya açıklamada bulunan Turgay Kılıç, "Tahminim pusu attı saldırgan. Ansızın çıktı. 'Akıllı ol, akıllı olacaksın' dedi. Bir el ateş edip kaçtı. Olay esnasında Edremit'te ara sokaktaydım ve arabama binecektim" dedi.

Olayı öğrenen Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy da Kılıç'ı hastanede ziyaret ederek, "Bu akşam saatlerinde belediye meclis üyemiz Turgay Kılıç silahlı saldırıya uğradı. Saldırıyı yapan kişi teslim oldu ve emniyettedir. Kendisini ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz" diye konuştu.

Kılıç'ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Turgay Kılıç Ak Parti Havran 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title