Haberler

Kalbi duran bebeği, jandarma hayata döndürdü! Annesi gözyaşları içinde izledi

Güncelleme:

Adıyaman'da konteyner kentte yaşayan Dilan Tatbaş, 4 aylık bebeği İkra'yı hareketsiz görünce dışarı çıkarak yardım istedi. Kalbi duran bebeğin imdadına o sırada devriye görevi yapan jandarma personeli yetişti. Kalp masajı ve suni teneffüsle hayata döndürülen bebek, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Adıyaman'da kalbi duran bebek, jandarma personelinin yaptığı kalp masajı ve suni teneffüsle hayata döndü.

BEBEĞİNİ YERDE HAREKETSİZ HALDE BULDU

Siteler Mahallesi Yeni Otogar yanındaki konteyner kentte yaşayan anne Dilan Tatbaş, 4 aylık bebeği İkra'yı yerde hareketsiz görünce dışarı çıkarak yardım istedi. O sırada devriye görevi yapan jandarma personeli, kalbinin durduğunu fark ettiği bebeği, kalp masajı ve suni teneffüsle hayata döndürdü. Ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan bebek, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

"SADECE SOĞUK ALGINLIĞI VARDI"

Anne Dilan Tatbaş, uyanmaması üzerine bebeğini kucağına alarak dışarı koştuğunu söyledi. Jandarma personelinin hemen yanına geldiği anlatan Tatbaş, "Jandarma, bebeğimi alarak hemen kalp masajı ve suni teneffüs yaptı. Çocuğumun kalbi durmuş. Herhangi bir hastalığı yoktu, sadece soğuk algınlığı vardı. Şu an çocuğum hastanede" dedi.

"YOĞUN BAKIMDA KALBİ BİR KEZ DAHA DURDU"

Çocuk Acil Uzmanı Özlem Çolak ise bebeğin dün hastanelerine getirildiğini belirterek, "Yoğun bakımda kalbi bir kez daha durdu ama takibine devam ediyoruz. Şu an için koyduğumuz herhangi bir tanı yok. Takip ve tedavisi devam ediyor." diye konuştu.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Adıyaman Jandarma Bebek Güvenlik 3.Sayfa Sağlık Yaşam Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

500

Yorumlar (8)

Alkurt:

Asker candir, canandir ve Asker Azizdir. Türk Askeri asildir

286
3
yanıtYanıtla
Mldhat Caglar:

Herkesin suni teneffüs nasil yapilir ögrenmesi lazim

165
0
yanıtYanıtla
leon taş:

Uyhgulamalı zorunlu ve takibi yapılması gereken bir yasal çalışma olması gerekir bütün aile bireyleri için

yanıt71
yanıt0
Hasan Uğur:

Dünyanın en şerefli askeri Müslüman Türk Askeridir.. Namı Mehmetciktir..

151
0
yanıtYanıtla
ihsanhan:

Allah C.C. razı olsun askerimizden. askerimiz can şuan yanımda o güzel ellerini öperim. elleri ömrü boyunca dert tasa çile görmesin inşallah..

121
0
yanıtYanıtla
MÜNİR AYDIN:

Bu yılın dünya da ki en önemli insanı güzel kalbli insanımızın, yaptığı davranışı dünya görsün, medeniyet vicdan insanlık saygı sevgi görsün. Bu fotoğraf bizim Türklük nedir kavramının tanımıdır,

75
1
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Kerpiç duvarlı evlerin Yiğit Delikanlıları Allah sizlerden razı olsun inşallah...

5
1
yanıtYanıtla
MÜNİR AYDIN:

Netanyahu şeytanı iblisi ne bu fotoğrafı göndermek gerekir.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title