Haberler

Genç Kız Tartıştığı Babasını Av Tüfeğiyle Öldürdü

Güncelleme:

Aydın'da işten gelen genç kız evde babasıyla tartışmaya başladı. Yaşanan arbedenin ardından genç kız, av tüfeğiyle babasını öldürdü.

Aydın'ın Söke ilçesinde 17 yaşındaki genç kız, tartıştığı babasını av tüfeği ile vurarak öldürdü.

BABA- KIZ ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki Esra Y., çalıştığı iş yerinden çıkıp Sazlı Mahallesi Kışlalı Caddesi üzerinde bulunan evlerine geldi. Bilinmeyen bir nedenle baba Ferzande Y. (54) ile kızı Esra Y. arasında tartışma başladı.

AV TÜFEĞİYLE BABASINI ÖLDÜRDÜ

Yaşanan arbedenin ardından babasının elinden kurtulan Esra Y., evdeki av tüfeğini alarak babasına doğrultup tetiğe bastı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Göğsünden vurulan Ferzande Y. olay yerinde hayatını kaybetti. Çevredeki vatandaşlar silah sesi üzerine jandarmaya haber verdi.

Esra Y. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aydın Sazlı Söke 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (22)

Azra Zehra:

Hepsinin Temelinde Yatan Şey;Dinsiz Yaşıyoruz.Insanda Otokontrol Kalmadi.Ilkel Benlikle Hareket Ediyoruz.Artik Herşey Adam Öldürme Sebebi.Bu Duzeltilmezse Bunun Önünü Kimse Alamaz

11
8
yanıtYanıtla
asd:

Insan olmak ıcın dıne ıhtıyac duyuyosun OK!

yanıt4
yanıt2
Sertan:

Biz ülkece nereye gidiyoruz ne oluyor bize çocuğunu öldüren mi ararsın anasını babasını mı öldüren mi karısını kocasını mı

8
1
yanıtYanıtla
Mesuttt:

hemen de sosyokültürel tespit yaparsın hemen de başımıza isviçre bilim adamı kesilirsiniz ulan kaç milyon insan var her türlü olay olucak tabi. tek tük olaylar haber oluyo işte

yanıt2
yanıt4
Adınızı Yazın:

bi anlık gafletle mahvolan hayatlardan bi tanesi . . babanı mezara kendini hapise koydun, değdi mi . . vicdan azabıyla pişmanlıkla geçecek ömrün . . yazıkk

8
0
yanıtYanıtla
MURAT:

MECLİSİN ÖNÜNDE KENDİNİ YAKAN İŞSİZ İŞÇİ. . BALIKESİR DE BELEDİYENİN ÖNÜNDE YİNE AYNI OLAY VE BİR KIZ BABASINI ÖLDÜRME CİNNETİ. . NE OLUYOR BU MİLLETE?

6
2
yanıtYanıtla
mesuttt:

işsiz işçi ne olum ya saçmalama

yanıt0
yanıt0
Ne Ekersen Onu Biçersin:

Ana Baba hayırlı olursa evlat hayırlı olur.

5
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kızcagızın kim bilir ne kadar canı yandı orada yasamayan bilemez

7
1
yanıtYanıtla
adsız:

her zaman ölen hakdizdir kimbilir ne yaşadı o raddeye geldi

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title