Haberler

1 kişinin öldüğü kazanın sosyal medyada canlı yayın yapıldığı esnada yaşandığı ortaya çıktı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da 1 kişinin öldüğü 2 kişinin de yaralandığı kazanın, canlı yayın yapılırken meydana geldiği ortaya çıktı. Araçta oyun havası eşliğinde yolculuk yapanlar, sürücünün virajı alamamasıyla çığlıklar atmaya başladı.

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü 2 kişinin de yaralandığı kaza anının canlı yayın yapılırken yaşandığı ortaya çıktı. Yaralılardan birinin sosyal medya hesabından canlı görüntü paylaştığı esnada yaşanan kazada araç içerisinde korku ve panik anı videoyu izleyen yüzlerce kişiye canlı olarak yansıdı.

ŞARAMPOLE YUVARLANDILAR

Kaza, Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesi Çobankaya rampasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çobankaya köyünden Şuhut istikametine seyir halinde bulunan Mustafa Ç., idaresindeki 35 GT 812 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada Mustafa Ç., Tülin A., Ümmühan A. ve Mehmet A. yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların 112 Acil Servis ekipleri ve jandarma trafik ekipleri aramasının ardından olay yerine hava ambulansı sevk edildi. Yaralıları kurtarmak için zamanla yarışan hava ambulansı karayoluna inerek yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Hastanesi'ne sevk etti. Yaralılardan durumu ağır olan Ummuhan A. olay yerinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada yaralanan diğer 2 kişinin ise tedavisi sürerken kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

GÖRÜNTÜ ÇIĞLIKLARLA SON BULUYOR

Kaza esnasında yaralılardan birinin sosyal medyadan canlı yatın yaptığı esnada kazanın yaşandığı ortaya çıktı. Görüntüde araç içerisinde oyun havası müziği çaldığı ve otomobil içerisindekilerin hayli mutlu oldukları görülüyor. Şoför Mustafa Ç.'nin önündeki kamyonu solladıktan sonra bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ardından önce bariyerlere çarpması ardından devrildiği gözleniyor. Kaza esnasında araç içerisindekileri korku ve panikle çığlık atmaları ise dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şuhut Afyon Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (17)

DEDİMMİDEDİM:

Bu öküzün karşından geldiğini düşün; Allah vere de bir daha araç süremez olsun, amin

17
0
yanıtYanıtla
AHMET:

SENİN ALLAH BELANI VERSİN ÖKÜZ OĞLU ÖKÜZ

yanıt2
yanıt4
CANLI YAYIN:

Giderken son şakasını yaptı teyze

2
10
yanıtYanıtla
Furkan celep:

Doğal seçilim :)

4
4
yanıtYanıtla
COŞKUN:

İnsanların her attığı adımı kayda alması nasıl bir duygudur merak ediyorum gerçi bu durum gençler arasındsa bir akım oldu ama karıma baktın kızıma baktına cinayet işleyen bir toplum yavaş yavaş ta dönüşüyor demekki birde bu araba kayıtları daha acayip aç bi müzük hababam yolu çek şurdayız burdayız bu varoşluklara gerek yok aslında

7
0
yanıtYanıtla
Baran:

Virajda kamyon sollamak nasıl bir düşüncedir. Geliş gidiş olan düz yolda bile kamyonu kesin emin olmadan sollayamazken, virajda kamyon sollamak büyük bir ihmal ve tehlikedir. Allah rahmet etsin kötü bir sonuç.

7
0
yanıtYanıtla
Yahya:

Yeni moda olmuş, internet ve cep telefonu sayesinde ölmekler naklen yayınlanıyor.

6
0
yanıtYanıtla
REALİST:

ne sosyal medyayıymış ya insanlar canı uğruna beğeni alma derdinde

6
0
yanıtYanıtla
tahtakurusu:

teknoloji yokken 90 lar 80 ler ne güzeldi. Şimdi bir sosyal medya furyası başladı ki sorma gitsin. Cepteki telefonlardan 1 alo diyip 1000 resim videoya bakıyoruz. E cep telefonu ne oldu şimdi, iletişim aracı mı?

6
0
yanıtYanıtla
Batlamiyus:

Bosver.yeterki Ankara havasi olsun,poz olsun,canli yayin olsun.önemli seyler abi...

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title