Haberler

22 yıldır cinayetten aranan zanlı, evinin salonunda kazdığı kuyuda yakalandı

Güncelleme:

Diyarbakır'da 1998 yılında işlenen cinayetin faili olan K.İ., evinin oturma odasında üzeri karyola ile kapatılmış kuyuda yakalandı.

Diyarbakır'da 22 yıl önce, kan davası nedeniyle işlenen 13 cinayetin faillerinden biri olan K.İ., evinin salonunda kazdığı ve üzerini karyola ile kapattığı kuyuda yakalandı.

Diyarbakır ve Şanlıurfa'da yaşayan İpek ile Yüksekkaya Aileleri arasında, 1987 yılında Abbas İpek'in ölümüyle başlayan kan davasında çeşitli tarihlerde 12 kişi daha öldürüldü. 1998 yılında işlenen cinayetin faili olan K.İ., aradan geçen süreye rağmen yakalanamadı.

22 YILDIR YAKALANAMIYORDU

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de zanlının yakalanması için soruşturma başlattı. Jandarma, yürüttüğü istihbari çalışmalar sonunda, 22 yıldır aranan K.İ.'nin ailesiyle birlikte Çınar ilçesine bağlı Çalıtepe Mahallesi'nde yaşadığını belirledi.

ODANIN İÇERİSİNDEKİ KUYUDA YAKALANDI

Hemen harekete geçen jandarma, tespit edilen adrese operasyon düzenledi. Operasyonda İ.K., evin oturma odasında, üzeri karyola ile kapatılmış, 2 metre derinliği, 6 metrekare genişliği olan özel yapılmış kuyuda yakalandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Şanlıurfa Jandarma Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (29)

cosmos:

ihbardır karılar ağzı gevşek yakalanma nedeni bu

39
10
yanıtYanıtla
terbiyesiz:

karı sensin gevşek agızlıda sensin karılara kurban ol terbiyesiz

yanıt21
yanıt29
baby:

adam haklı karıların çenesi yuzunden

yanıt24
yanıt4
hello:

22 yıl zaman aşımına uğrar dosya ceza almaz ki. . .

17
9
yanıtYanıtla
...:

Cinayette zaman aşımı yok. . .

yanıt2
yanıt0
.:

Eski Türk Ceza Kanununda Müebbetlik suçlarda dava zaman aşımı 20 sene. Zaman Aşımını kesen sebep yoksa, bu dava düşer.

yanıt0
yanıt0
MANTIKSIZ MANTIK:

kaçmasaydı ve de af da çıkmasaydı 8 sene yatıp çıkacaktı. çünkü cezalar caydırıcı değil. kuyuda ve evde 22 sene hapis kalmış zaten :) bu mantıkla düşünen ülkem yargısı bu adamı serbest bırakabilir.

24
0
yanıtYanıtla
GERÇEKLER:

:)))))

yanıt0
yanıt0
ÇAKICI:

adam cezasını kuyuda çekiyormuş zaten::))niye tam donanımlı yere götürüyorlar ki::((adama iyilik yapmışlar. .

17
0
yanıtYanıtla
MSDS:

Yatsa 10 sene önce çıkmış olurdu, bu yaştan sonra koyar adama ..

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title