Haberler

20 Yıllık Tecrübeli Pilot Kokpitte Uyurken Görüntülendi

Güncelleme:

Çin Havayolları'na ait yolcu uçağının pilotu, uçuş esnasında uyurken görüntülendi. Yardımcı pilot tarafından çekilen görüntüde, pilotun uyuduğu görülürken, havayolu şirketi yolcuların can güvenliğini tehlikeye attıkları için 2 pilota da ceza verdi.

Çin Havayolları'nın tecrübeli pilotu Weng Jiaqi, uçuş sırasında pilot kabininde uyurken görüntülendi. Yardımcı pilotun kaydettiği görüntüyü izleyen havayolu şirketi, uçuş güvenliğini ihlal ettikleri gerekçesiyle iki pilotu da cezalandırdı. Pilotun uykulu hali, havayolu çalışanlarının uzun çalışma saatlerini protesto etmek için 7 günlük grev yapmalarını hatırlattı.

PİLOTLAR CEZA ALDI

Çin Havayolları'na ait yolcu uçağının pilotu Weng Jiaqi, uçuş sırasında uyurken görüntülenmesi ülkede çok konuşuldu. Yardımcı pilot tarafından çekilen görüntü sonrası havayolu şirketi inceleme başlattı. 20 yıllık pilotun bu şekilde bir harekette bulunmasını kabul etmeyen şirket, yolcuların güvenliğini tehlikeye atması gerekçesiyle 2 pilotu da cezalandırdı.

Havayolu şirketi yaptığı açıklamada, yardımcı pilotun videoyu çekmek yerine pilotu uyarması gerektiğini savundu.

7 GÜNLÜK GREVİ ANIMSATTI

Aynı zamanda önemli bir pilot ve uçuş eğitmeni olarak yıllardır eğitim verdiği öğrenilen pilotun bu görüntüsü, havayolu çalışanlarının uzun çalışma saatlerini protesto ettiği 7 günlük grevi hatırlattı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti Pilot 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (14)

Dr-Hayri:

çini yeryüzünden silmek lazım.

8
2
yanıtYanıtla
Birgül Teyze:

inşallah.

yanıt1
yanıt0
HAYALLER:

çinliler çok çetin millet. çinlileri kimse yeryüzünden silemez. . Her kez gidici çinliler kalıcı

yanıt1
yanıt2
Dürbünlü:

onlardada bizdeki gibi insanın degeri çok ucuz.yazıklar olsun.

7
1
yanıtYanıtla
Gözlem:

Seyyahat ettiğiniz pek çok uçak havadayken, pilotları hatta hostesleri bile uyurlar. . Onların özel uyku kabinleri bile vardır. 8-10 saatlik bir yolcukuk sırasında uçağı otomatik pilot uçurur, pilot veya yardımcı pilotum yaptığı hiç bir iş yoktur. İyi uykular. .

4
1
yanıtYanıtla
Babanın oğlu Kemal:

Komünist rejim in getirdikleri .

2
2
yanıtYanıtla
AAA:

Pilotlar kalkış ve iniş esnasında çalışır, onun dışında otomatik pilot uçurur. Eskiden uçakların otomatik kalkış ve iniş sistemleri yapılmıştı. bir kaç kaza sonrasında pilot kullanılmaya devam edildi. Pilotlar sadece kontrol amaçlı aslında.

2
0
yanıtYanıtla
Kokpit:

Pilot tüm ucus süresi boyunca calisir , oto pilot devrede diye uyku yok ve sadece 14-16 saat gibi uzun ucuslarda 3. bir pilot varsa uyuma izni verilir , pilot ucus sirasinda sürekli oto pilotu kontrol etme ile yükümlüdür , ayrica ülkeler arasi uculuyorsa , her ülkenin sinirina girince yetkili kule ile irtibat kurmali , ucakta 1 pilot ve yardimci pilot varsa uyku kesinlikle yasaktir .

yanıt4
yanıt1
Kuzgun:

Orda niye iki pilot var , birbirlerini uyarmak ve destek olmak icin. resmi çeken pilotu işten atmaları lazım.

1
0
yanıtYanıtla
REAL WORD''S:

AMANA ALLAHIM SOKTAYIM- COK ZOR BIR MESLEK AMA BÖYLE DE OLMAMALI_ ASLA

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title