Haberler

2 Bin 500 Liraya Kitap Satan Yılmaz Özdil'e İlginç Tepki

Güncelleme:

Yılmaz Özdil tarafından yazılan 'Mustafa Kemal' kitabının 2 bin 500 liraya satılmasına ilginç bir tepki daha geldi. Sosyal medyada eğlence içerikli videolar yayınlayan BAD Medya ekibi, Özdil'i tiye alarak tasarladıkları kitap kapağının 3 bin 500 liraya satılacağını duyurdu.

Gazeteciyazar Yılmaz Özdil tarafından yazılan 'Mustafa Kemal' kitabının 2 bin 500 liraya özel baskı adı altında satılması gündemdeki yerini koruyor. Özdil'in yazdığı kitabının 2 bin 500 liraya satılmasına en ilginç tepki, BAD Medya adlı sosyal medya hesabından geldi.

2 Bin 50 Liraya Kitap Satan Yılmaz Özdil'e İlginç Tepki

"BU KİTAPTA ÇEŞİTLİ DUYGULARI SÖMÜRÜYORUM"

Sosyal mecralarda eğlence içerikli videolar çeken BAD Medya ekibi, bir kitap kapağı tasarlayarak, bu kitabı 3 bin 500 TL'ye satacaklarını duyurdu. İşin ilginç yanı ise kitabın hiçbir sayfasının bulunmaması. İsim vermeden Yılmaz Özdil'in eleştirildiği videoda, "Bu kitap yalnızca 200 adet basıldı. Fiyatı da sadece 3 bin 500 lira. Satın almak isterseniz beni çok memnun edersiniz. Çok nadide bir eser dolayısıyla memnun olacağınızı düşünüyorum. Çeşitli duyguları sömürüyorum bu kitapta." sözleri dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Yılmaz Özdil Komik - İlginç Güncel Haberler

500

Yorumlar (184)

Orhan:

30 Bin liraya kitap var Sultan bilmem kimin 2500 liraya kitabi var. . . . . Sümüklülerin Seyh lerinin kilini 10 liraya alanlar var sorun degil!Ama söz konusu M. Kemal olunca vay vay vayda vay.

54
17
yanıtYanıtla
EĞRİ OTURALIM DOĞRU KONUŞALIM:

HEE BAK KENDİ AZINLA DÜŞTÜN ÖNCE KENDİ ATALARINIZA PATİŞAHLARINIZA HAKARET ETMEKTEN VAZ GEÇİN SİZ BUNU YAPARSANIZ KARŞI TARAFADA HAKARET HAKKI DOĞAR HANİ OKUMUŞSUNUZ YA HANİ AYDINSINIZ YA DEMOKRATSINIZ ÖZGÜRLÜKCÜSÜNÜZ BUNLARIN HEPİSİ SADECE KENDİNİZ İÇİN GEÇERLİ DİME KARŞI TARAF İÇİN DEĞİL NE KADAR KÜÇÜK BEYİNLİSİNİZ

yanıt1
yanıt0
Hayvanyus:

Yav arkadaş nedir bu tepkiler anlamadım.. Kimse almak zorunda değil kimseye zorla satmıyorlar, almak isteyen alır. Sanki zorla satıyor kitabı. Hayret birşey bu toplum ya.. 20 bine de Mercedes var 500 bine de var

51
17
yanıtYanıtla
doğru söz:

anlamıyorsunuz anlamayacaksınız eleştirdiklerinizden ne farkınız var sizin tek fark söyleyeyim size secilemiyorsunuz:)))))) he birde zavallı atamızı artık rahat bırakında mezarında rahat rahat uyusun kullanmaktan vaz geçin onun adını

yanıt22
yanıt2
MERCEDES Mİ? NE ALAKA?:

Din ile sömürü yapanlarda zorla yapmıyor. Fuhuş da zorla yapılmıyor. Kumar da zorla oynatılmıyor. Faiz de vs. Dini kullanarak maddi veya siyasi rant sağlayanlar için de zorla yapmıyorlar diyebiliyor musunuz? Adam milletin Atatürk sevginle geçimini sağlıyor. Tepki olmasın mı?

yanıt2
yanıt1
KARTAL:

Poşetide isteyen alıyor.kimseye zorla poşet verilmiyor.poset paralı diye hoplayanlar2500 luk kitabı normal görüyor.bu nasıl koyunluk anlamadım.

yanıt2
yanıt0
yorgo apandisitis:

şimdi bu paralar denize nazır bir içkili restorana rakı ve meze parası olmazsa bende birşey bilmiyorum ; ver sirtakiyi ver, ver!

12
53
yanıtYanıtla
Tarafli....:

Hay sizin beyninizi!! Bu kadar da Ataturk dusmani olunmaz !!!

33
30
yanıtYanıtla
SS:

seni küçük aptal

yanıt7
yanıt2
Sizene:

Adam yazmış satıyor alan alır almayan almaz sizene isterse 10 bine satar silah zoruyla aldırmıyor ya bedava dağıtsa çene yapmazsınız

34
22
yanıtYanıtla
Tüm 184 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title