Haberler

16 yaşındaki genç kızın sır ölümü! Dolabında bu resim bulundu

Güncelleme:

İstanbul'da 16 yaşındaki S.G., bir inşaatın 12'nci katından atlayarak intihar etti. Dolabındaki çizimleri gören polis, 'Mavi Balina' şüphesi üzerinde çalışmalarını sürdürürken, genç kızın ölmeden önce arkadaşlarına gönderdiği mesaj cinsel istismarı ortaya çıkardı.

İstanbul Bahçelievler'de oturan 16 yaşındaki S.G., 14 Haziran'da kayboldu. Ailesi, emniyete kayıp başvurusu yaptıktan yaklaşık 5 saat sonra genç kızın Bağcılar'da bulunan bir inşaatın 12'nci katından atlayarak intihar ettiği ortaya çıktı. Evinde dolabındaki çizimleri gören polis, 'Mavi Balina' şüphesi üzerinde çalışmalarını sürdürürken genç kızın binadan atlamadan önce arkadaşlarına attığı mesajların ortaya çıkmasının ardından soruşturmanın yönünü değişti.

Genç kızın arkadaşlarına cinsel istismara uğradığını yazdığının belirlenmesi üzerine bir yakını gözaltına alındı. Bağcılar Asayiş Büro Amirliği'ndeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, adli kontrolle serbest bırakıldı.

Bahçelievler'de oturan 16 yaşındaki S.G., 14 Haziran akşamı 'arkadaşlarımla buluşacağım' diyerek evden çıktı. Genç kızın eve dönmemesi üzerine ailesi, Bahçelievler emniyetine giderek kayıp başvurusu yaptı.

ARANIRKEN İNTİHAR ETTİ

Genç kız her yerde aranırken, Bağcılar Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde bulunan inşaat halindeki bir binanın 12'inci katından atlayarak intihar ettiği ortaya çıktı. Olay yerine gelen polis ekiplerinin incelemesinin ardından genç kızın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

MAVİ BALİNA ŞÜPHESİ

İddialara göre, genç kızın vücudunda izler olduğu, ayrıca evdeki dolabının iç kısmına yazdığı görevler, şekiller ve intihardan önce ailesine intihar edeceği yerin konumunu attığı öne sürüldü. Bu şüpheler de akıllara mavi balina oyununu getirdi.

İNTİHARINI DA ÇİZMİŞ

Öte yandan genç kızın intiharını da çizip dolabına yapıştırdığı ortaya çıktı.

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu yönde soruşturmasını sürdürürken, genç kızın arkadaşlarına cinsel istismara uğradığı yönünde mesajlar attığı iddiası üzerine polis soruşturmayı derinleştirdi. Bu yönde çalışmalara başlayan Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri mesajlar doğrultusunda bir yakınını gözaltına aldı. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, adli kontrolle serbest bırakıldı.

Bu kişinin genç kıza cinsel istismarda bulunup bulunmadığı ise Adli tıp raporuyla ortaya çıkacak. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

BIRAKTIĞI MEKTUP İNCELEMEYE ALINDI

16 yaşındaki S.G.,'nin bıraktığı mektupta ise, "Annem beni bırakıp gittiğinde 3 yaşındaydım. Kısacası annemi hiç hatırlamıyorum. 5-6 yaşına kadar değişik yerlerde kaldım. Sonra babam ikinci evliliğini yaptı. Onlarla birlikte kalmaya başladım. Üvey annem beni dövüyordu. Geceleri sabahlara kadar sessizce ağlıyordum. Her gün dua ediyordum. Abilerim gelsin beni kurtarsın diye. Lise 1'e başladığımda ise abilerim geldi. Bir insan hiç mi acılarını unutmaz. Hiç mi gülmez. Ben hep ağladım. Gerçek annemin suratını hiç hatırlamıyorum" yazdığı öğrenildi.

"BİRÇOK KEZ ÖLMEK İSTEDİM"

Genç kız mektubunda birçok kez ölümü de denediğini yazarak, "Birçok kez ölümü denedim. Bileklerimi kesmek, karnıma bıçak saplamak gibi. Ancak yapamadım. Yüksek bir yer arıyorum. Eğer bulursam canıma kıyacam. Ama ne olursa olsun üvey annemi de seviyorum. Bi de şu var. Babam çok iyi biri. Annem neden babamı terk etti onu da anlamış değilim" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bahçelievler İstanbul DHA Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

ömer:

Rabbim sana merhametiyle muamele etsin güzel kızım

45
0
yanıtYanıtla
ne kötü:

ah yavrum benim ne yaşattılar sana böyle mutsuz gittin??

29
0
yanıtYanıtla
beren:

ana babalık yapamayacaksanız doğurmayın lan. bu çocuklar oyuncağınız mı sizin.

26
0
yanıtYanıtla
Ccc:

Ölmüs kurtulmuş. Böylesi daha dogru olan. Cunku insanlar bir insanin açığını yakaladımı her suistimal ederler. Baskilarini hakimiyet kurabilmek icin. Hakimiyet kuramadıklari ilk anda hemen kahpelik ederler. En dogrusunu yapmis cocuk. Suistimal edilecegine boylesi daha iyi. Savasmak daha zor. Sonu gelmiyor cunku; siddeti her gun katlanarak cogaliyor. Eee bu lafin ustune der bazilari elindeki siddete razi olsaydin ayni siddette devam ederdi veya hakimiyet kurduklari gun son bulurdu.

1
24
yanıtYanıtla
Aptal:

Aptal!

yanıt7
yanıt0
azrail:

çok iyi yaptın

3
17
yanıtYanıtla
Psikolog:

Her şey sevgisizlikten ve ilgisizlikten geliyor.Aile çok önemli sosyal medya bağımlılığı parçalanmış Aileler olan çoçuklara oluyor.Sorunlarıyla Yalnızlar melekler Allah rahmet etsin.Çok üzüldüm.

20
0
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Yasaklayin bu lanet olasi oyunu ya ne bu intiharlar

14
5
yanıtYanıtla
Sevim:

Kahroldum okudugum en acı haberlerden biri keşke çizdigin resimdeki el tutabilseydi seni aramızda olsaydın sen bukadar acı cektin bu yaşta intaharı düşündürenler kahrolsun nur içinde yat intahar çözüm degil yitip gittin üzücü çok üzücü

17
0
yanıtYanıtla
bymacho:

İnsanlara ulaşamayacağı yaşamı algılatarak menfaat bekleyen sistem yandaşları, sanmayınki bu ve bunun gibi intiharların hesabı size sorulmayacak haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytanlar sizlerede sorulacak, komşusu aç iken kendi tok uyuyanlar sizlerde hesap vereceksiniz, çosuklar anasız ve babasız büyüyorlar, annenin çalışması, babanın didinmesi sonucu yorgun argın bir toplum olduk, çok intiharın ana sebebi maddi olanaksızlıklardan kaynaklanan algılatılmış yaşam kalitesine erişememektendir.

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title