Haberler

Çocuğunun Sınıf Arkadaşını Taciz Eden Baba Tutuklandı

Güncelleme:

Kütahya'da, sosyal medya üzerinden 15 yaşındaki İ.Ş.'yi cinsel içerikli mesaj ve fotoğraflarla taciz ettiği öne sürülen evli ve 2 çocuk babası T.B., tutuklandı.

Kütahya'da oturan ve bir süre önce eşinden boşanan F.T., okul idaresinin oğlu İ.Ş.'nin okula gitmediğini bildirmesi üzerine, ceza olarak cep telefonu kullanmasını yasakladı. El koyduğu telefonu inceleyen anne F.T., sosyal medya hesaplarındaki sohbetleri okudu. Oğlunun sınıf arkadaşının babası olan T.B.'nin cinsel içerikli mesajlar, fotoğraflar ve videolar gönderdiğini gören anne F.T., polis merkezine giderek şikayette bulundu.

KÜÇÜK ÇOCUĞA CİNSEL SUÇLAMASIYLA TUTUKLANDI

Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan T.B., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede 'küçük çocuğa cinsel istismar' suçlamasıyla tutuklandı.

Çocuğunun Sınıf Arkadaşını Taciz Eden Baba Tutuklandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya Kütahya Haberler

500

Yorumlar (7)

laıklıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:

laiklik seri sebebi bu insanlar insanlıktan cıktı bunları yapanların sonu ıdam olsaydı cayrıcı olurdu kımse yapmaya yelkenemezdı

20
38
yanıtYanıtla
vatandas:

kafa yok beyin yok kiraya mı verdin emmi ?

yanıt13
yanıt7
serilik:

saçmalama canım arabistanda millet birbirini s. kyor. haberin yok tabi caydırıcı olsa orda olurdu. yasaklar delinir. eğitimle ancak beyin açılır yada tedaviyle

yanıt24
yanıt16
KUZEYİN UŞAĞI:

adi. mahlukat. asın gitsin. .

18
3
yanıtYanıtla
Brütüs:

Laiklik, din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır

5
1
yanıtYanıtla
46:

Ne gunlere kaldık

1
1
yanıtYanıtla
Huzur:

Bu son olsun artık.bu son

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title