Haberler

1. Sinema Güzeli Yarışması"Nın Ödül Töreni Yapıldı

Türk sinemasına yeni yüzler kazandırmak üzere organize edilen "1. Sinema Güzeli Yarışması"nın gala gecesi ve ödül töreni yapıldı.

Wow İstanbul Hotel'de gerçekleştirilen törende konuşan Film-San Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Yeşilçam'ın usta sanatçılarından Engin Çağlar, Türk sinemasının içinde 49. yılını geçirdiğini belirterek, "Gelecek sene 50 olacak inşallah eğer ömür verirse. Benim dostlarım arkadaşlarım Film-San Vakfında benimle birlikte benimle çalışan yönetim kurulu üyelerini tanıyorsunuz. Hepsi sinemanın içinden." dedi.

"Yaşayan Değerlere Saygı" bölümünde Muhterem Nur, Erdoğan Sevgin ve Nuri Alço'yla birlikte "Yaşam Boyu Meslek ve Onur Ödülü"ne layık görülen Halit Kıvanç da yaşının 92 olduğuna dikkati çekerek, "Siz 26 dememi bekliyorsunuz ama gerçekten bu gece burada 26 yaş duygusu, heyecanı içindeyim." ifadelerini kullandı.

Kıvanç, futbol oynayamadığını ancak kariyerinde maç yorumculuğu yaptığını dile getirerek, "İtiraf edeceğim. Tüm yakışıklılığıma rağmen Türk sineması beni kaçırdı. Filmlerde göründüm ama futbol anlatmak için göründüm. Hiçbirini kıskanmadım. Bütün yakışıklı, dönemin yıldızlarıyla arkadaş oldum." diye konuştu.

Hiçbir filmde jön rolü oynamadığını kaydeden başarılı sunucu Kıvanç, halen filmlerde konuştuğunu, zevk için ve sinemaya duyduğu sevgi ve saygı için koşa koşa sinemaya gittiğini vurguladı.

Sinema oyuncusu Salih Güney, Gönül Yazar, Tamer Karadağlı ve Wilma Elles'in jüri üyeleri arasında yer aldığı yarışmada, erkeklerde finale kalan adaylardan Orhan Öztürk birinci, Erkan Çelik ikinci, Recep Usta üçüncü oldu.

Kadınlarda ise Dilara Gülsün Meydancı birinci, Suğdem Gözalır ikinci, Esra Erdoğan ise üçüncülüğe layık görüldü.

FİLMSAN Vakfı'nın katkılarıyla, Atilla Kaplakarslan'ın başkanlığında gerçekleşen yarışma, Vizyon Production, Bonne Vie (Yeni Hayat) dergisi, Bonart Ajans ve Antalya Holiday Medya iş birliğiyle yapıldı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Esra Erdoğan Halit Kıvanç İstanbul Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title