Haberler

Zülfü Livaneli'den kadın cinayetlerine sert tepki: Üç beş tane katil erkek geberseydi

Güncelleme:

Kadın cinayetlerini lanetleyen Zülfü Livaneli, yayınladığı mesajda "Üç beş katil adayı temizlenirse ancak durur bu işler. Katil erkekler geberseydi. İşte bu ülke hepimizi bu uç noktalara kadar getirdi" ifadelerini kullandı.

Bayburt'ta 34 yaşındaki bir şahıs önce kent merkezindeki sağlık merkezine girip burada temizlikçi olarak çalışan bir kadını bıçaklayarak öldürdü.

Olay, dün saat 10.40 sıralarında il merkezinde bulunan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezinde (KETEM) meydana geldi. KETEM'de temizlik işçisi olarak çalışan 1 çocuk annesi Zehra Erdemir (45), kendisini bir süredir rahatsız eden R.Ç.'nin (34) bıçaklı saldırısına uğradı. Boğazı kesilen Zehra Erdemir, Bayburt Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU ÇALIŞANINA SALDIRDI

Buradan kaçarak Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Külliyesi'ne gelen R.Ç, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda çalışan Süleyman Alan'ı da (47) kalbinden bıçakladı. Üniversitenin güvenlik görevlilerince yakalanan R.Ç, polis ekiplerine teslim edildi. Süleyman Alan'ın tedavisi sürüyor.

"ÜÇ BEŞ KATİL ADAYI TEMİZLENİRSE ANCAK DURUR BU İŞLER"

Ünlü Sanatçı Zülfü Livaneli, olayın ardından çok sert bir mesaj yayımladı. Kadın cinayetlerini lanetleyen Zülfü Livaneli, Twitter hesabından "Tehdit altındaki kadınlara silah eğitimi ve ruhsat verilmeli. Üç beş katil adayı temizlenirse ancak durur bu işler. Keşke Özgecan'da, Ceren'de, Emine'de, Şule ve benzerlerinde silah olsaydı. Katil erkekler geberseydi. İşte bu ülke hepimizi bu uç noktalara kadar getirdi" mesajını paylaştı.

İşte o paylaşım;

Zülfü Livaneli'den kadın cinayetlerine sert tepki: Üç beş tane katil erkek geberseydi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zülfü Livaneli Bayburt Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (35)

Macellan:

Sayın Zülfü Bey yıllarca okumasına rağmen, kafa tasının içinde beyin diye nitelendirdiğimiz parçayı kullanmayı bilmiyor anlaşılan. Evet yapılan yanlış ancak bu tür bir yorum beyinden yoksun kişilerin yapacağı türden.

60
51
yanıtYanıtla
Mal:

sen zaten üstün zekalıydın

yanıt8
yanıt8
Fuat Ekinci:

Macellan senin allah belanı versin

yanıt12
yanıt16
rüştü:

salla macellan

yanıt1
yanıt1
Macellan:

Fuat neyi anlayamadın onu söyle. Hiç mi bilgin yok dinimizle ilgili. Allahın verdiği canı ondan başkası alamaz ayetler var. Biraz araştırmacı olun koyun sürüsü gibi biri uçurumdan atladımı peşinden gitmeyin. Adam öldürmek evet caydırıcı ama asıl sorun idam değil kanunların esnek olması çok fazla boşluk barındırması. cezaları ağırlaştır. Suç işleyenleri ceza evinde besleyeceğine çalıştır. Bak o zaman idama gerek kalıyor mu. Sizin gibi gericiler yüzünden bu ülke bir adım ileri gidemiyor.

yanıt0
yanıt0
murat:

alçakça bir değerlendirme halkı galeyana getirip ülkede kan dökülmesine sebep olma suçundan yargılanmalı

18
41
yanıtYanıtla
Hayvan dostu:

Adam haklı dagılın

21
27
yanıtYanıtla
KURT BEY:

Zülfü efendi sen bu memlekette millet vekilliği yapmış adamsın, ahkam kesmeyi bırak şimdiye kadar aklın neredeydi. Bu işin kadını erkeği yok, İnsana zulmeden, cinayet işleyen, çoluk çocuğa veya birine tecavüz eden, hırsızlık yapan herkesin, babam bile yapsa idam edilmesi taraftarıyım. Biraz delikanlı olun, adam olun adam da çıkartın şu yasaları, adam olun da yargılayın, asın

30
12
yanıtYanıtla
KURT BEY:

Şu yazdıklarımın hiç birinde particilik gözetmeksizin yazdığım yorumlar var, yazdıklarım şuan ki siyasi partiler içinde geçerlidir. Şiddet, cinayet gibi durumlar için bile yapmış olduğum yorumu beğenmeyen kişiler var, sorsanız kadına şiddete hayır derler. Sizin siyasetiniz insanlığın önüne geçmiş. . .

yanıt2
yanıt0
ahmet:

kısas cezası getirilsin bak hiç kimse eline bıçak veya silah alabiliyormu.

36
2
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title