Haberler

Zehra Filiz Demirayak Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde TKP KONYA büyükşehir belediye başkan adayı Zehra Filiz Demirayak oldu. TKP adayı Zehra Filiz Demirayak, KONYA büyükşehir belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? KONYA büyükşehir belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan TKP KONYA büyükşehir belediye başkan adayı Zehra Filiz Demirayak ile ilgili seçim sonuçları ve KONYA büyükşehir belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. TKP KONYA büyükşehir belediye başkan adayı Zehra Filiz Demirayak oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte KONYA büyükşehir belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. KONYA aday yarışı ve KONYA seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

KONYA Seçim Bilgileri

  • KONYA büyükşehir belediyesi için toplam sandık sayısının 5.044 olduğu belirlendi.
  • KONYA büyükşehir belediyesi için açılan sandık sayısının ise 5.044 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • KONYA büyükşehir belediyesi için katılım oranının ise % 84,40 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • KONYA büyükşehir toplam seçmen sayısının ise 1.522.655 olduğu belirlendi.
  • KONYA büyükşehir belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 1.285.194 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

TKP KONYA Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zehra Filiz Demirayak Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde TKP KONYA büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterilen Zehra Filiz Demirayak, KONYA yarışında % 0,30 oranında aldığı oy ile 9'nci oldu. Zehra Filiz Demirayak toplamda 3.690 adet oy sayısına ulaştı.

Zehra Filiz Demirayak Kimdir?

Zehra Filiz Demirayak, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde TKP Konya Belediye Başkan Adayı oldu.

TKP KONYA büyükşehir belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Zehra Filiz Demirayak Konya Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title