Haberler

Zayıflığıyla endişelendiren Dilan Çiçek Deniz'den, takipçilerini üzen açıklama: Alerjim çıktı!

Güncelleme:

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, hızla kilo vermeye başlamış, sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflar takipçilerini korkutmuştu. Ünlü oyuncu konuyla ilgili açıklama yaparak, "Bir çok yiyeceğe alerjim çıktı. O yüzden kilo verdim, şimdi almaya çalışıyorum." dedi.

Aşırı zayıf haliyle takipçilerini endişelendiren Dilan Çiçek Deniz, neden kilo verdiğiyle ilgili açıklama yaptı. Güzel oyuncu, "Korkulacak bir şey yok iyiyim." dedi.

Zayıflığıyla endişelendiren Dilan Çiçek Deniz, takipçilerini üzen açıklama: Alerjim çıktı!

"BU NASIL BİR ZAYIFLIK"

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, hızla kilo vermeye başlamış, sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflar takipçilerini korkutmuştu. Kimi hayranları ünlü oyuncunun fotoğrafını beğendiklerini belirtti. Bazı hayranları ise Dilan Çiçek Deniz'in fotoğraftaki zayıf haline vurgu yaptı, endişelendiklerini belirtti. Bir takipçisi "Kusura bakmayın ama bu nasıl bir zayıflık? Sana zayıflık hiç yakışmıyor ya biraz kilo al" demişti. Ünlü oyuncunun bir başka takipçisi ise "Hiç mi yemek yemiyorsunuz" mesajını paylaşmıştı.

Zayıflığıyla endişelendiren Dilan Çiçek Deniz, takipçilerini üzen açıklama: Alerjim çıktı!

"BİRÇOK YİYECEĞE ALERJİM ÇIKTI"

Geçtiğimiz akşam gittiği bir davet çıkışı görüntülenen Dilan Çiçek Deniz, zayıflığı ile ilgili sorulara yanıt verdi. Dilan Çiçek Deniz, "Bir çok yiyeceğe alerjim çıktı. O yüzden kilo verdim, şimdi almaya çalışıyorum. Korkulacak bir şey yok iyiyim" açıklamasında bulundu.

Zayıflığıyla endişelendiren Dilan Çiçek Deniz, takipçilerini üzen açıklama: Alerjim çıktı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dilan Çiçek Deniz Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (22)

erkan:

memleketin haline bakın !. . hiç haber kalmadı da sıradan bir insanın (ki inanın otöbüsde bile daha güzelleri vardır. ) kilo haberini mi yaptınız . . . yuh be

52
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

şehitlerin bile 45 sn haberlerinin yapıldığı bu ülkede geberip gitsen kimin umrunda

45
0
yanıtYanıtla
şovmen:

prim kasma mehmetçik vakfına para bağışladın mı desem hebele hübele dersin.

yanıt0
yanıt6
123:

ayn öyle

yanıt0
yanıt0
123:

ayn öyle

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

çok korkuyorum şu an takipçi olarak!!!

16
0
yanıtYanıtla
Kemik torbası olmuş:

Dilan çiçek değil, dilan kurudal.

11
1
yanıtYanıtla
Eve:

Şöyle gart görüntüler yerine ,vatan için güzel işler yapan yüreği güzel ,güzel insanları konu eden haberler de mi yapamıyorsunuz?Toplumsal içerikli,etik ve ahlâkı duruşumuzu yüceltecek şeyleri işleseniz ölür müsünüz?Olmaz tabi,sizler o iğrenç pozları veren sapkınların peşinde ,ayrıca bu tür sayısız iğrenç görüntülerle ürettiğiniz sapıklar gibi bu zavallı ucubelerden fayfalanma dersindesiniz.Yoksa size ne elin çıplak kadınından...Yazık o da beyniyle değil de suratındaki ucube bakış ve satışını yapmak istediği her neyse onun derdinde...

6
0
yanıtYanıtla
Diloşşş:

Dilan Çiçek zayıflamış mış mışda, banane banane bu haberden isterse iskelet olsun, hiç haber kalmadıda bunumu haber diye yayınlıyorsunuz. Bütün derdimiz dilan çiçekmi, vah vah çok üzüldüm üzüntüden iştahım kesildi ????????

5
1
yanıtYanıtla
hayat:

Okumassın olur biter sende herşeyi okumayıver

yanıt2
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title