Haberler

Zalim İstanbul dizisinin yeni yönetmeni Gökçen Usta oldu

Güncelleme:

Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde sürpriz bir değişiklik yapıldı. Yönetmen Cevdet Mercan'ın yapım şirketi Avşar Film ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayrılmasının ardından dizinin yeni yönetmeni Gökçen Usta oldu.

Fikret Kuşkan, Mine Tugay, Deniz Uğur ve Ozan Dolunay gibi tecrübeli oyuncuların yer aldığı Zalim İstanbul dizisinde flaş bir değişiklik yapıldı. Yönetmen Cevdet Mercan, yapım şirketi Avşar Film ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Dizinin yeni yönetmeni ise Gökçen Usta oldu.

26. BÖLÜMDEN İTİBAREN DİZİYİ YÖNETECEK

Ezel ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi birçok önemli yapımda yardımcı yönetmenlik yapan Gökçen Usta, 26. bölümden itibaren Zalim İstanbul'u yönetmeye başlayacak. Dizi geçen sezon ikinci bölümden itibaren yükselen reytingleriyle sektördeki ezberleri bozmuştu.

Zalim İstanbul dizisinin yeni yönetmeni Gökçen Usta oldu

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ceren'in bebeğini kaybetmesi dengeleri değiştirmeye yetiyor. Ceren'in elindeki kozları bir bir kaybetmesi onu daha da hırçınlaştırır. İlk hedefi de bebeğini elinden alan Şeniz'dir. Ceren kendine geldiğinde ölüm olayının arkasındaki kişiyi hemen tahmin eder. Soluğu köşkte alır ve Şeniz'i öldürmeye kalkar.

Zalim İstanbul dizisinin yeni yönetmeni Gökçen Usta oldu

Nedim'in yetişmesi ile kurtulan Şeniz, iki cenderenin arasında kaldığını anlar. Nedim ve Ceren, iki ayrı noktadan Şeniz'i sıkıştırmaya başlar. Şeniz, bu durumdan kurtulabilmek için Agah kozunu kullanır. Nedim de, Şeniz'in planına fırsat tanır. Amcasını şirkete ayağına çağırarak babasında kalan haklarını geri ister.

Agah, yeğeninin tavrı karşısında şaşkınlığını gizleyemez ve düşüncelerinde Şeniz'e hak verir. Şirketin tüm hisselerinin eline geçmesi Karaçay ailesini yıkacak bir duruma yol açabileceğini gören Şeniz, ikinci koz olarak da oğlu Cenk'i doldurur. Cenk ve Nedim şirket yüzünden karşı karşıya kalırlar. Bu yetmez gibi Cemre ile ilgili yaşanan bir durum iki kuzeni tekrar düşman etmeye yeter.

Zalim İstanbul dizisinin yeni yönetmeni Gökçen Usta oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Yönetmen Gökçen Haberler

500

Yorumlar (8)

Ali Bildiren:

Bu dizi miadını doldurdu. Annenin Agah bey Agah bey diye saldırmaları. Büyük kızın konuşacağı yerde susup susacağı yerde kükremesi, küçük kızın ve babannenin entrikaları. Kördüğüm olmuş kızlar ve kocaları çapraz ilişkisi, sonra evin hanımının Agahı eskiden çocuk senin diye kandırması. Sonra da İstanbul zalim oluyor. Zalim sizsiniz. Entrikacı hayalgüçlü senaristlerin oyuncağı olduk.

18
0
yanıtYanıtla
en güzel dızı butonu...:

çok süper dızı ya şiddetle tavsiye ederim. . . . .

3
5
yanıtYanıtla
DELİ SAVO:

merak ediyorum da beğenmeyen neyini beğenmemiş acaba hangi kendini çok beğenmişler onlar acaba

yanıt0
yanıt1
Lazdorawya:

iyice saçmaladılar

4
1
yanıtYanıtla
tepki:

tv actim dizi basliyor idi yatacak idi neler var diye geziyor idim dizi devam idi hic olmazsa 24 saat yapin tam olsun

2
1
yanıtYanıtla
Merve can:

Kaçırmadan her bölümünü iple çektiğim bir dizi...

2
1
yanıtYanıtla
MAHMUT:

sırf mine tugay için izliyorum bu diziyi

2
0
yanıtYanıtla
dr:

dizi de ilk gøre batan nerde ise yari ciplak yada dar elbise ile haraket etmek de zorlanan insanlar gøze bakiyor zaten kim kime denk gelirse bu tip dizileri hic sevmiyorum onun icin film bakarim konu basla biter

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title