Haberler

Yunan askerinin ölüme terkettiği göçmenlere, Türk askeri yardım eli uzattı

Güncelleme:

Yunanistan güvenlik güçlerinin sınıra akın eden göçmenlere zulmü devam ediyor. Yunan askerlerinin bindikleri botları iterek ölüme terkettiği göçmenlere, yine Türk askeri sahip çıktı.

Türkiye'den Avrupa'ya gitmek için Yunanistan sınırına akın eden göçmenler, Yunan askerlerinin insanlık dışı muamelesiyle karşı karşıya kaldı. Yunan adalarına botlarla geçmek isteyen göçmenler Yunan askerler tarafından itilerek batırılmaya çalışılıyor. Sınırda ölüm kalım savaşı veren göçmenlerin imdadına ise yine Türk askeri yetişiyor.

GÖÇMENLERİN İMDADINATÜRK ASKERLERİ YETİŞTİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinden Yunanistan adalarına gitmek isteyen mültecilerin botlarını ittirerek Türk karasularına geri gönderen Yunan askerleri mültecileri ölümle burun buruna getirdi. Deniz ortasında mahsur kalan mültecilerin yardımına Türk askerleri yetişti.

Yunan askeri ölüme terk etti, Türk askeri kurtardı

GÖÇMENLERİN BOTUNU GERİ İTTİLER

Yunanistan'ın Kos Adasına geçmeye çalışan göçmenler, Yunan Sahil Güvenlik ekiplerine yakalandı. Yunan askerleri lastik botta bulunan 36 mülteciyi, Türk karasularına geri itti. Deniz ortasında mahsur kalan mültecinin imdadına Türk Sahil Güvenlik Ekipleri yetişti. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 16 Güney Afrika, 7 Kongo, 5 Suriye, 3 Kamerun, 2 Pakistan, 2 Gabon ve 1 Filistin uyruklu göçmen Sahil Güvenlik botuna alınarak Turgutreis Limanına getirildi. Yiyecek ve içecek ikram edilen mültecilerin Muğla Göç İdaresi'ne gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Yunanistan Haberler

500

Yorumlar (3)

Dega:

Yunan güçleri ülkesini koruyor. Ne var bunda. Keşke biz de yapabilseydik.

1
0
yanıtYanıtla
ss:

etmeyin arkadaş kendileri bizim ülkeden memnun değil ki gidiyorlar geberirlerse gebersinler bizene giderken bize mi sordular bu riski alıp gittiler. bende ülkenin gidişatından memnun değilim insanlarımız var en azından

1
0
yanıtYanıtla
selami:

Göçmenleri , yunanlıların işgal ettiği Ege Adalarımıza çıkarıp orada iskan edin , bakalım ne yapacaklar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title