Haberler

Aksaray'da Afgan Genç, Yüksek Sesle Müzik Dinleyen Arkadaşını Öldürdü

Güncelleme:

Aksaray'da sokakta yürürken cep telefonuyla konuşan Afganistan uyruklu genç, telefondan yüksek sesle müzik dinlediği için tartıştığı arkadaşını bıçaklayarak öldürdü.

Aksaray'da sokakta yürürken cep telefonuyla konuşan Afganistan uyruklu Nasir M. (23), iddiaya göre yanında telefondan yüksek sesle müzik dinlediği için tartıştığı arkadaşı Ferzat Navsandı'yı (22), vücudunun 6 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Polis, kaçan Nasır M.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, saat 19.30 sıralarında Sultanhanı ilçesi Zafer Mahallesi Reyis Çaban Öztürk Caddesi'nde meydana geldi. Afganistan uyruklu Nasir M., cep telefonuyla konuşarak, sokakta yürürken iddiaya göre yanındaki arkadaşı Ferzat Navsandı da, telefondan yüksek sesle müzik dinlemesi üzerine, sesi kısması için uyarıda bulundu.

6 YERİNDEN BIÇAKLADI

Bunun üzerine iki arkadaş arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Navsandı, kaçmaya başlayınca peşinden giden Nasir M., yanındaki bıçakla Navsandı'yı vücudunun 6 yerinden bıçaklayıp kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen Navsandı yaşamını yitirdi.

GÖRGÜ TANIKLARI KONUŞTU

Polis, görgü tanıklarının iki arkadaşın yüksek sesle müzik dinleme nedeniyle aralarında tartıştıklarını ve ardından Nasir M.'nin peşinden koşarak Navsandı'yı bıçakladığını söylemesi üzerine Nasir M.'nin yakalanması için çalışma başladı.

HER YERDE ARANIYOR

Nasir M.'nin Aksaray kent merkeziye veya otobüsle başka şehre gitme ihtimaline karşı, kent merkezi girişi ile şehirlerarası otobüs terminalinde arama yaptı. Yapılan aramalara rağmen Nasir M.'nin izine rastlanılmadı. Soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Afganistan Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (34)

ELBİR:

Aksarayda afganlının ne işi var. Hey güzel ülkem ne hale geldi. İçimizdeki cahil cühela yetmedi birde dışarıdan en cahilleri doldurdular. Çünkü bunlara cahil halk lazım güdülecek koyun lazım.

24
2
yanıtYanıtla
Çankırılı Mevlüt Bilgin 18:

Ben afganları severim , kimsenin tenezül edip oturmadıgı benim evin bodrumunu kişibaşı 250 tl den 15 kişiye kiraladım , ben ekmaame bakarım .

2
20
yanıtYanıtla
HÜSNÜ:

allah belanı versin senin

yanıt3
yanıt0
MY~:

çankırılı olunca insan yadırgamıyor boşuna çingene kırı demiyorlar memleketinize

yanıt4
yanıt0
kayseri:

sen böyle düşünürsen demekki vatanıda 3 kuruşa satarsuın

yanıt2
yanıt0
ekmaa:

15 kişi seni arasına almasın dikkat et, ekmaandan olma

yanıt4
yanıt0
Deli maruflu:

Ulen mevlüt seni tanıyorum eldivan köyünden çingene uşagısın soysuz , Arkadaşlar bu adam hurdacılık , toplayıcılık yapar dedigi gibi sultangazi cebecide dükkanında suriyelileri. evin bodrumunda afgan ve pakistanlıları barındırır , youtubede mevlüt bilgin oyun havaları yazın oyun oynarken vidyosunu koymuş meymenetsiz

yanıt4
yanıt0
metin:

Arkadaşına bunu yapan başkasına neler yapmaz Ülke malesef pislik doldu

19
0
yanıtYanıtla
Adana:

Afgan alman suriyeli ıraklı bilmem nereli, vah güzel ülkem vah, bu tür zihniyeti taşıyan insanlarla aynı havayı solumak bile tehlikeli, ülke cahil doldu

16
0
yanıtYanıtla
Burası Düzce:

biz kıytırık balkan ülkelerine bile girerken pasaportta 40 takla attırıyorlar. Otel rezervasyonu dönüş bileti günlük bilmem kaç euro para vs. vs. ondan sonra da gözü tutar keyfi olursa geç diyor. En ufak olumsuzlukta hadi bakalım aynı uçakla direkt İstanbul. Bizim ülkemize gelince de gümrük sanki dolmuş deynekçisi hadi kalkıyor 1-2 hadi kalkıyor 1-2 diye içeri adam alıyorlar, sorgu sual hak getire.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title