Haberler

Erdoğan sinyali sonrası YPG'li teröristler hendek kazısına hız verdi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fırat'ın doğusuna yönelik operasyon sinyalinin ardından YPG'li teröristler Kamışlı kentinde iş makineleriyle hendek kazmaya başladı. Yapılan kazı çalışması Mardin'in Nusaybin ilçesinden de görüntülendi.

Suriye'nin Kamışlı kentinde bulunan YPG'li teröristlerin iş makineleriyle hendek kazma anları Mardin'in Nusaybin ilçesinden görüntülendi.

SINIR HATTINDA HAREKETLİLİK

Nusaybin ilçesinin karşısında bulunan Suriye'nin Kamışlı kentindeki YPG'li teröristlerin hareketliliği görüntülendi. Sınır hattında ağır silahlı araçlarla görüntülenen teröristler, Kamışlı'daki çevre yolunda bir süre hareket ettikleri gözlendi.

NUSAYBİN'DEN GÖRÜNTÜLENDİ

Bir grup teröristin ise bazı noktalarda iş makineleriyle hendek kazmaları Nusaybin ilçesinden görüntülendi.

ERDOĞAN SİNYALİ VERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul-İzmir Otoyolu açılışında operasyon için sinyal vermiş ve şu ifadeleri kullanmıştı: "Suriye topraklarından ülkemize yönelik tehditleri kaynağında engellemek için harekete geçtiğimizde 'sakın ha Afrin şehir merkezine girmeyin' diye bize gözdağı vermenin peşindeydi. Biz dinlemedik, Afrin'e, Cerablus'a, El-Bab'a girdik. Şimdi de Fırat'ın doğusuna gireceğiz. Biz, bunu Rusya ile de Amerika ile de paylaştık. Çünkü oralardan bize bu taciz atışları devam ettikçe bizim sessiz kalmamız mümkün değildir."

Yapılan hendek kazı çalışması böyle görüntülendi;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nusaybin Mardin Suriye Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title