Haberler

Yonca Evcimik, Ezhel'in yeni şarkısında bikinili şekilde dans etti

Güncelleme:

56 yaşındaki başarılı şarkıcı Yonca Evcimik, tatil için gittiği Bodrum'da bikinili şekilde Ezhel'in yeni şarkısı Aya ile dans etti. Evcimik'in dans videosu kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi.

Cesur pozlarıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Yonca Evcimik, şimdilerde Bodrum'da tatil yapıyor. Yaşına rağmen düzgün fiziğiyle dikkat çeken Evcimik, son olarak Instagram hesabından bikinisiyle dans ettiği anların videosunu paylaştı.

EZHEL'İN YENİ ŞARKISINDA KENDİNDEN GEÇTİ

Bodrum'daki güzel havanın tadını çıkaran şarkıcı, deniz girerek güneşlenmeye devam ediyor. Eğlenceli kişiliğiyle tanınan Evcimik, sosyal medya hesabından ünlü rapçi Ezhel ve Murda'nın yeni çıkardığı Aya şarkısı ile dans ettiği videosunu yayınladı. "Bende yaz bitmez. Bodrum'dan sevgiler" diyen Evcimik, gelecek olumsuz eleştirilere karşı ters ışıkta video çektirerek vücut hatlarının görünmesini engelledi. Evcimik'in bikinili dans videosu kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenirken aynı zamanda hızla paylaşılmaya başladı.

Yonca Evcimik, Ezhel'in yeni şarkısında bikinili şekilde dans etti

MAYOLU POZLARIYLA YENİ YAŞINI KUTLAMIŞTI

Yonca Evcimik, Eylül ayında 56'ncı yaşını Instagram hesabından paylaştığı cesur mayolu pozlarıyla kutlamıştı.

Yonca Evcimik, Ezhel'in yeni şarkısında bikinili şekilde dans etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yonca Evcimik Bodrum Ezhel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (33)

MUHASEBECİNİZ:

NE KADAR DA ÖNEMLİ BİR HABER BİZİM İÇİN. TEŞEKKÜRLER

24
3
yanıtYanıtla
SMMM:

GİRME LA O ZAMAN HABERE

yanıt6
yanıt14
birikedimi7:

çok önemli bir haberdi teşekkür ederiz

15
2
yanıtYanıtla
HABERLER.COM:

Rica ederiz.

yanıt0
yanıt0
Dilara:

19;yaşındayım ben bile denize girerken yüzmek için şortla girerim üstelik kapalı bir kız değilim ama yinede oturup kalkarken herseye özen gösterir dikkat ederim üstelik boyum 1 70 bundan daha uzun çekiciyim daha da güzel aramızdaki tek fark kendimi teşhir etmeyi sevmemem

10
6
yanıtYanıtla
osman:

kendini anlatmışsında ne alaka

yanıt7
yanıt3
MERVE:

Dilara evlilik programında değiliz bacım kendini niye anlattın sen şimdi Allah iyiliğini versin :)

yanıt9
yanıt2
Mehmet:

MERVE sanırım dilara genç olmama rağmen daha tutarlı davrandığını örf ve geleneklere karşı duyarlı olduğundan bahsetmiş bence takdir edilecek birsey yaptığı yonca Evcimik 56 yaşında böyle salak ca hareketler yapabiliyor demekki akıl yas da değil başta

yanıt2
yanıt0
Said:

DİLARA çok dogru söyledin canım bu yaşta böyle mayo giyip poz vermek hiç hoş değil bunun yerine yaşına uyan daha Faydalı şeyler yapabilir

yanıt0
yanıt0
Aslı:

HELAL OLSUN HATUNA YAŞLI OLMASINA RAĞMEN HALA GİDERİ VAR BEĞENDİM.

5
6
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title