Haberler

"Yolda Yürürken İnsanlar Ooo Rodimood Diyor"

Güncelleme:

Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner RodiMood'un reklam filmini masaya yatırdı.

Ceyhun Fersoy: "Yolda Yürürken İnsanlar Ooo Rodimood Diyor"

RodiMood'un çok konuşulan reklamında yer alan aynı zamanda Seksenler dizisi oyuncuları Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner RodiMood'un reklam filmini masaya yatırdı.

RodiMood'un ses getiren " Hollywood'dan değil RodiMood'tan" temalı yeni reklam filmini, oyuncuları Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner yorumladı.

Reklamın bu kadar rağbet görmesi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Fersoy " Bu kadar patlama yapacağını beklemiyordum, çok güzel geri dönüşler aldım hatta yolda yürürken insanlar oo RodiMood diyor. Sosyal medyada da güzel yorumlar okuyorum, güzel mesajlar alıyorum takipçilerimden" dedi.

Özellikle Natalie Wood ve Robin Hood sahnelerinde çok eğlendiğini belirten Fersoy, Clint Eastwood'un benzeri ve dublörü Phil Novak'ı görünce benzerliğe çok şaşırdığını ifade etti. Kendisinin de tip olarak Kenan Doğulu'ya benzetenler olduğunu, hareketler ve mimikler olarak da Jim Carrey'e benzetildiğini söyleyen Fersoy, aynı zamanda çok sıkı bir Jim Carrey takipçisi. Ceyhun Fersoy, çekimden sonra da modellerini çok beğendiği RodiMood jeanlerinden 2 adet satın aldı.

Begüm Öner: Beni Brad Pitt'e Benzetenler Var!

Reklam filminde oynamayı kabul etmesindeki en büyük etmenin senaryoyu çok renkli ve eğlenceli bulmasından kaynaklı olduğunu belirten Begüm Öner, " Reklamda Hollywood havasının esmesi beni çok etkiledi ve tabi ki RodiMood'un bilinirliği kaliteli bir marka olması da benim için çok önemliydi. Bu sebepli rolü kabul ettim" dedi. Alışveriş yapmayı çok sevdiğini ifade eden Öner "Haftada bir günümü mutlaka alışverişe ayırırım. Ama ne istediğimi çok iyi bilirim ve pratik bir şekilde alışverişimi yapar çıkarım. Bana uygun olmadığını düşündüğüm mağazada hiç vakit kaybetmem." dedi.

Reklamın Hollywood'dan değil RodiMood'dan sloganını da çok sevdiğini ifade eden Öner "Bu sloganla RodiMood başarısını ve iddiasını ortaya koyuyor." şeklinde konuştu. Clint Eastwood'un benzerini görünce çok şaşırdığını belirten Öner " Beni de özellikle Claudia Schiffer ve Brad Pitt'e çok benzetiyorlar" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Clint Eastwood Begüm Öner Hollywood Ceyhun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title