Haberler

Yoğun Bakımda Tedavisi Süren Mehmet Ali Erbil'in, Vasiyetini Hazırladığı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Uzun süredir yoğun bakımda tedavisi süren Mehmet Ali Erbil'in vasiyetini hazırladığı ortaya çıktı.

Evinin banyosunda düşerek kaburgaları kırılan ve yaklaşık 3 aydır yoğun bakımda tedavisi süren Mehmet Ali Erbil'le ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı.

AVUKATI ARACILIĞIYLA VASİYETİNİ HAZIRLADI

Ünlü şovmenin hastalanmadan bir ay önce avukatıyla vasiyetini hazırladığı öğrenildi.

Yoğun Bakımda Tedavisi Süren Mehmet Ali Erbil'in Vasiyetini Hazırladığı Ortaya Çıktı

ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE TATİLE ÇIKACAĞI ÖĞRENİLDİ

Sağlık durumu hakkında kızlarından ve kız kardeşinden bilgi aldığımız Erbil'in çocuklarıyla beraber sömestirda Bulgaristan'a gitmek için bilet aldığı da ortaya çıktı.

Yoğun Bakımda Tedavisi Süren Mehmet Ali Erbil'in, Vasiyetini Hazırladığı Ortaya Çıktı

"YAKIN SÜRE İÇERİSİNDE DÜZELECEĞİNE İNANIYORUM"

Şovmenin eski eşi Nergis Kumbasar "Mehmet Ali'nin durumu her geçen gün iyiye gidiyor. Allah kısmet ederse yakın süre içinde düzeleceğine inanıyorum" açıklamasını yapmıştı.

Yoğun Bakımda Tedavisi Süren Mehmet Ali Erbil'in Vasiyetini Hazırladığı Ortaya Çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Erbil Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (210)

Müşerref çelik:

Benim bildiğim Mehmet Ali Erbil doğuda güneydoğuda çok fakir çocuk okuttu bu defalarca söylendi ayrıca stresli hayatımıza mizah katarak bizleri yıllarca güldürdü ve Çarkıfelek yaptığında o kadar fakir jnsanları yardımıyla mutlu etti herkes onun yaptığını yapamaz ve yapmadı da kendisi çok değerli bir tiyatro sanatçımızdır bir an önce sağlığına kavuşur inşallah dualarımız ilk günden beri onunla Allahım bizlere bağışlasın inşallahh

299
97
yanıtYanıtla
sayın müşerref çelik:

onunla beraber gidebilirsin benim için bi sıkıntı yok

yanıt0
yanıt0
Behlüldane:

Güneydoğuda fakir çocukları okutmış peh bu haber yalnız sanamı geldi..zamparalıkdan kumar oynamaktan ne vakit sıra gelmiş

yanıt0
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Ya bırakın bu işleri hep aynı ağızlar neymiş çok çocuk okutmuş birilerini masum gösterme çabalarından sıkılmadınızmı artık ben böyle bişey madem hiç niye duymadım bırakın şu goygoyculuk sevdasını

yanıt0
yanıt1
Hüso:

Bir kez duymadım yaralı bir iş yaptığını

yanıt1
yanıt1
gerçekci:

bır cok yazdıgına katılıyorum ama carkıfelek konusunda yanlısın var katıllan bır arkadasımdan ogrendıgım kadarıyla tamamen duzmece olan bu yarısma kıme nezaman ne verılecegını kendı belırledı ozellıkle tv den katılanla yarısmalara

yanıt0
yanıt0
.:

vasiyetinden bana da birşeyler düşeri acep.

26
147
yanıtYanıtla
Ayşe Eser:

Allah sifasını versin durmadan dinlenmeden calistı cocukları icin sende calissan kimsenin malında gozun olmaz yorum yaparken daha nezaketli olursanız Allah katinda yücelirsiniz. Allah sifasını versin her an duacıyız.

yanıt1
yanıt0
AHSEN:

bence sana oynar başlı üçüncü ayak düser kardes ;) hergece icinde hissedersin soğuk kış gününde içini ısıtır termal içlik gibi gezersin ortalıkta ;)

yanıt1
yanıt0
Zaza:

Sana da koskocaman bir nah düser

yanıt1
yanıt0
Tüm 210 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title