Haberler

Yılmaz Özdil'in Kitabı Alışveriş Sitelerinde 25 Bin TL'ye Satılmaya Başlandı

Güncelleme:

Yılmaz Özdil'in 2 bin 500 liraya satışa sunulan ve 3 saat 56 dakikada tükenen 1881 adet kitabı, alışveriş sitelerinde 25 bin liraya satılmaya başlandı.

Yılmaz Özdil'in 2 bin 500 liralık satış fiyatıyla büyük tartışmalara neden olan Mustafa Kemal kitabı, tam 3 saat 56 dakikada tükendi. Kitaptan 4 milyon 702 bin 500 TL gelir elde edildi.

ALIŞVERİŞ SİTELERİNDE 25 BİN LİRA!

Yılmaz Özdil'in 1881 adet olarak satışa sunulan kitabı 3 saat 56 dakikada tükenmesinin ardından fırsatçılar gün yüzüne çıkmaya başladı. Yılmaz Özdil'in kitabı bir alışiveriş sitesinde tam 25 bin liraya satışa sunuldu.

Yılmaz Özdil'in Kitabı Alışveriş Sitelerinde 25 Bin TL'ye Satılmaya Başladı

KİTAPTAN 4 MİLYON 702 BİN 500 TL GELİR ELDE EDİLDİ

2 bin 500 liralık satış fiyatıyla 1881 adet olarak satışa sunulan ve büyük tartışmalara neden olan kitaptan 4 milyon 702 bin 500 TL gelir elde edildi.

3 SAAT 56 DAKİKADA TÜKENDİ

Günlerdir ülke gündemini meşgul eden 2 bin 500 liralık kitap 3 saat 56 dakikada tükendi. 1881 adet üretilen kitap adeta kapış kapış satıldı.

Yılmaz Özdil'in Kitabı Alışveriş Sitelerinde 25 Bin TL'ye Satılmaya Başladı

ÖZDİL'DEN İLK AÇIKLAMA: ONUR DUYUYORUZ

1881 adet olarak satışa sunulan kitabının tükenmesiyle ilgili Yılmaz Özdil, Twitter hesabından açıklama yaptı. Özdil, yaptığı paylaşıma, "Onur duyuyoruz" notunu düştü.

YAYINEVİNİN İNTERNET SİTESİ ÇÖKMÜŞTÜ

Kırmızı Kedi Yayınevi'nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda tartışılan kitabın saat 09.05'te satışa sunulduğu duyurulmuştu. Kullanıcıların yapmış olduğu fazla ziyaret nedeniyle yayınevinin internet sitesine bir süre erişim sağlanamamıştı.

Yılmaz Özdil'in Kitabı Alışveriş Sitelerinde 25 Bin TL'ye Satılmaya Başladı

KİTABA İLİŞKİN BİLGİ NOTU

1881 adetle sınırlı özel baskı Mustafa Kemal kitabının basımında MunkenPure 120 gr/m2 kağıt, kitabın cilt ve kutusunda ise Shantung-S cilt bezi, Gmund f-colorglatt kağıt ve özel olarak renklendirilmiş deri kullanıldı. Tamamı elle ciltlenip 1'den 1881'e kadar numaralandırıldı.Kitabın muhafaza kutusuyla ağırlığı 2.6 kilo, kutusuz ağırlığı ise 1.8 kilo.

Kitabın ölçüsü: 20.5 x 28. Kitabın yapımındaki malzeme, Mustafa Kemal'in gösterişten uzak rafine zevkini ve yaklaşımını yansıtmak üzere seçildi.

Yılmaz Özdil'in Kitabı Alışveriş Sitelerinde 25 Bin TL'ye Satılmaya Başladı

TASARIMINI JOELLE İMAMOĞLU GERÇEKLEŞTİRDİ

Kitabın yayıma hazırlanırken iç tasarımını Joelle İmamoğlu gerçekleştirdi. Joelle İmamoğlu, tasarım eğitimi gördüğü LondonCollege of Printing'den 1985 yılında mezun oldu. İtalyan ve İsviçreli matbaalarla çalıştı. Silksforthe Sultans, Haghia Sophia, Kara Memi, Matrakçı Nasuh ve Menazilname'si gibi tarihi ve kültürel mirası konu edinen önemli kitapların tasarımını yaptı. 1998'de Etem Tem'in fotoğraflarından oluşan, Bernard Lewis ve Halil İnalcık'ın metniyle Atatürk, Değişim ve Uluslaşma Süreci kitabını tasarladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yılmaz Özdil Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

AbdoMobil-IOS:

Sosyalistlerimize bakın vay! Ulan ne yazdın da 25 bin lira ediyor? Alana şaşırıyorum! Madem o kadar para veriyorsunuz bu kitaba konuşmaya hakkınız yok. O çaldı,bu yolsuzluk yaptı... Sakın ha! Sizin ne farkınız var onlardan? Helâlinden mi kazanıp veriyorsunuz bunca parayı?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title