Haberler

Yıldız Tilbe'den Canan Karatay Açıklaması: Karşısında Olanlara Akıl Fikir Diliyorum

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, katıldığı 2. Sayfa programında diyetisyen Canan Karatay ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Tilbe, Karatay için "Allah Canan Karatay'ın yardımcısı olsun. Karşısında olanlara da akıl fikir diliyorum. Bana hep doğal şeyler söylüyor. Ekmek yemeyin diyor doğru söylüyor." dedi.

"KARŞISINDA OLANLARA AKIL FİKİR DİLİYORUM"

Yıldız Tilbe, Kanal D'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına özel açıklamalarda bulunarak, "Allah Canan Karatay'ın yardımcısı olsun. Karşısında olanlara da akıl fikir diliyorum. Bana hep doğal şeyler söylüyor. Ekmek yemeyin diyor doğru söylüyor. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar." ifadelerini kullandı.

GERÇEKTEN YAZIKLAR OLSUN

Sözlerine devam eden Yıldız Tilbe, "Ekmek karton gibi. Eskiden bir hafta kalırdı bir şey olmazdı, kızartırdık yerdik. Şimdi sebze de her şey de çok kötü. Gerçekten yazıklar olsun başka bir şey demeyeceğim. Kelle paça tüketin, kelle paça çok güzel." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Canan Karatay Yıldız Tilbe Karatay Magazin Haberler

500

Yorumlar (25)

Dürbünlü:

kadınların tv’lerde ne işi var..git kocanın dizinin dibinde otur.

4
19
yanıtYanıtla
ERDAL ERGİN..:

Diyetisyen değil. . Canan KARATAY UZMAN HEKİM. . HEM DE İKİ UZMANLIĞI VAR İÇ HASTALIKLARI VE KARDİYOLOG. . . LÜTFEN BÖYLE HATALAR YAPMAYIN.

17
0
yanıtYanıtla
Murat:

Kesinlikle inanmayın bu Karataya, millete akıl vereceğine, kendine akıl versin, bir çuval parayı kendi elleriyle, dolandırıcılara verdi ??

1
14
yanıtYanıtla
Mebrure:

O şeyden verdi. Canan Hoca dürüst iyi bir insan. İnsanların bu kadar kötü olabileceğini düşünmediğini için veriyor. Pesimist değil, herşeyin altında bir kötülük aramiyor. Aslında Canan Hoca normal bir insan , fakat insanlar kötü. Uyaniklik kelimesi iyi insanın niteliği değil Uyaniklik kurnazlik kötü insanın niteliği. Yani Canan hoca hayatında hiç Uyaniklik yapmamistir. Sırada one geçmemiş, sınavda kopya çekmemis, arkadaşının kuyusu kazmamistir. Biri Canan Hocaya ''Ooo senin anan güzel mi '' dememistir.

yanıt1
yanıt0
Ying yang fun:

Karatay in heykelinin dikilmesi lazım Böyle doktor buldunuz bunuyorsunuz

8
2
yanıtYanıtla
Hüsam:

O dediklerin sende var mı?

3
7
yanıtYanıtla
CAN:

Sen de pek yok galiba.

yanıt2
yanıt0
MELTEM:

Karatay yeni şeyler söylemiyor ki! Bilinenleri akademik etiketiyle tekrarlıyor sadece.

3
5
yanıtYanıtla
metin:

Sende çok akıl varya yıldızım bujileri yakmışsın zaten

2
5
yanıtYanıtla
cengiz:

beyin olmadan konuşmak da poşet gibi kelime başı 25 kuruş olsun bazılarında bilgi yok ama fikir zikir tam konuşmak bedava nasıl olsa

1
6
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title